Tisztelt HTKA FÓRUM vezetőség !
A mai nap újabb hatalmas cirkuszai után ami a "
Járványok, fertőzések topicban kialakult egyes fórumtagok elképesztő viselkedése után, fegyelmi eljárás lefolytatását kérném három HTKA fórum tag ellen, és rájuk a Járványok és fertőzések topicból történő 1 éves kizárásukat kérem. Az elkövetőknek a következő tagokat jelölöm meg:
Shektor11,
haubagoi,
ogretankHU.
A vádak az elkövetők ellen: időről időre elkövetett a vírusjárványt megkérdőjelező postjaikkal aláássák a topic értelmét, a tájékozódást, informálódást. Az indulataikat is rendszeresen más fórumtagokon vezetik, sokszor súlyos személyek elleni verbális támadásokat elkövetve. Engem például "ogretankHU" támadott meg nemrégiben a "Beszélgetőben", minden előzmény és indok nélkül, csupán azért, mert másokkal folytattam beszélgetést, tehát nem is vele ! Ilyenekkel támadott pld., hogy én ne foglalkozzak a vályog épületekkel, meg menjek és a járványok topicban osszam az észt, meg hogy én hülye vagyok ezekhez. Mindezt a virtuális verbális támadás legelső posztjában követte el !!!!!! Az aljasságait tovább folytatta későbbi postokban, olyan kocsmai szinten, amivel a HTKA fórumot alázta le a világ előtt, hogy itt ilyen aljas erőszakos és szélsőséges figurák bármilyen disznóságot elkövethetnek. Véleményem szerint "ogretankHU" számtalan alkalommal amikor ilyeneket csinált súlyos alkoholos befolyásoltság alatt állhatott. Ezt ugye nem magamtól találtam ki, hanem ő írt arról pld. ebben az első támadó posztjában, hogy "a röhögéstől a sör visszafolyt az orrából", tehát az előtt is ivott saját bevallása szerint. Egyébként ha már itt tartunk, akkor annyira megharagudtam rá, hogy később ezek a sajnos folyamatosan felbukkanó ellen irányuló aljasságai miatt 1 év kitiltását kérem a HTKA fórumról. Nem kértem, persze újra cirkuszokat csinált, csak most nagyon vigyázott arra, hogy hozzám ne szóljon.
"Shektor11"-nek sem ez volt az első balhéja amit ma művelt a járványok topicban, ő is visszaesőnek számít, amiért nem tudok róla, hogy bármilyen szankcióban is részesült volna.
"haubagoi" sem az első alkalommal követte el ezeket vírustagadóként a járványok topicban, tehát nála is visszaesőről beszélhetünk sajnos.
Az említett HTKA fórum tagokra visszaesőként a szabályzat többszöri súlyos megszegése miatt egy igen enyhe büntetést kérnék a vezetőségtől az elkövetett cselekményeik súlyához mérten, a járványok topicból 1 évre való kitiltásukat.
Köszönöm a meghallgatást, Üdv. Leonidas
(vagyis a személyem elleni támadásokért nem kértem rájuk semmit, mert az fejenként 1 év a fórumról való kitiltás lett volna)