T
Hát, azért vannak érdekességek a videóban...Az első videók Budapestről:
Hát, azért vannak érdekességek a videóban...
Eddig mutogattak civil forgalmat és 3D objektumokat.
Ehhez képest a tájon a járművek textúrák és egy híd víz alatt van, mert az is textúra és nem 3D modell.
Félreértés ne essék, ez is brutális, de azért az MI úgy tűnik, hogy hibázik.
A hidak meg egyen hidak, nem az igaziak...

A házak tömege és úgy az összkép teljesen rendben van.Hát, azért vannak érdekességek a videóban...
Eddig mutogattak civil forgalmat és 3D objektumokat.
Ehhez képest a tájon a járművek textúrák és egy híd víz alatt van, mert az is textúra és nem 3D modell.
Félreértés ne essék, ez is brutális, de azért az MI úgy tűnik, hogy hibázik.
A hidak meg egyen hidak, nem az igaziak...
Ezt a kommentet nem értem. Tudtommal a táj MI segítségével generált, nem nyúlkálnak nagyon bele kézzel, inkább csak a reptereknél, mert azoknál funkcionalitás van.A házak tömege és úgy az összkép teljesen rendben van.
Kár hogy pont a legfőbb nevezetességekre nem fordítottak semennyi figyelmet. Azért remélem hamarosan sorra kerül Budapest is, és javítják ezeket a fejlesztők.
Egyébként amit most a meghívott tesztelők, streamerek használnak, az még csak egy előzetes build verzió, a 18-án kiadott teljes játék addig módosulhat itt-ott.
Ezt a kommentet nem értem. Tudtommal a táj MI segítségével generált, nem nyúlkálnak nagyon bele kézzel, inkább csak a reptereknél, mert azoknál funkcionalitás van.
Kétféle részletességű város lesz: ahol a Bing mapsnek van Bird's view funkciója (Budapesten nincs), ott jóval pontosabb lesz a város, ahol nincs, ott az autogenre van bízva az egész. (ld. lenti videó) De! Ahogy a Parlamentet is betették egy egyedi 3D modell formájában, úgy a többi nevezetességgel is megtehették volna. A Szabadság-szobor pl. teljesen hiányzik. Erre mondom, hogy amint a világ "fontosabb", "érdekesebb" városait javítják, remélem Budapesthez is eljutnak és itt is javítják a hidakat, várat, fontosabb épületeket. Manhattanben pl. az Empire State Building jelenleg vakítóan világít a többi épülethez képest.Ezt a kommentet nem értem. Tudtommal a táj MI segítségével generált, nem nyúlkálnak nagyon bele kézzel, inkább csak a reptereknél, mert azoknál funkcionalitás van.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..