Érdekességek a világ országaiból

"Состояние Навального стабилизировалось, его транспортируют в немецкую клинику, сообщают медики"
Navalnij állapota stabilizálódott, német klinikára viszik az orosz orvosok nyilatkozata szerint

• Tetszik
Reactions: fishbed
Azért olvashattunk arról, amikor NATO (pl. angol gépek) naponta fogtak el orosz gépeket a határ mentén. Nem kell ez az ófelnémet/óorosz szöveg, hogy ők jobbak. Ugyanazt csinálják, mint az amerikaiak, és kész.
Dehogy csinálják ugyanazt...
1. Se gépük
2. se pénzük
3. se bázisuk hozzá(usa szomszédságában)

Dehogy csinálják ugyanazt...
1. Se gépük
2. se pénzük
3. se bázisuk hozzá(usa szomszédságában)
Lehet, hogy kevesebbet repülnek, de ugyanúgy provokálják a légvédelmet. Nekem nem meséled be, hogy véletlenül, mert ők szüzlányok... Egyik kutya, másik eb...
Mellesleg beütöttem a gúgliba, hogy "NATO fighter intercepts Russian plane", és minden hónapra látok találatot.;)

Стрельбы расчетов РСЗО «Торнадо-Г» в Волгоградской области
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Lehet, hogy kevesebbet repülnek, de ugyanúgy provokálják a légvédelmet. Nekem nem meséled be, hogy véletlenül, mert ők szüzlányok... Egyik kutya, másik eb...
Mellesleg beütöttem a gúgliba, hogy "NATO fighter intercepts Russian plane", és minden hónapra látok találatot.;)
:D
Többet vártam tőled.
Azzal jönni mikor Oroszföldről Orosz földre repülnek. Oroszországból a Finn-öböl felett , a Balti-államok mellett Repülnek Kalinyingrádba és visszafelé nemzetközi vizek felett. Milyen hülyék, hogy nem az Északi sark felett repülve jutnak Kalinyingrádba.

• Tetszik
Reactions: zeal and zolkas
Többet vártam tőled.
Azzal jönni mikor Oroszföldről Orosz földre repülnek. Oroszországból a Finn-öböl felett , a Balti-államok mellett Repülnek Kalinyingrádba és visszafelé nemzetközi vizek felett. Milyen hülyék, hogy nem az Északi sark felett repülve jutnak Kalinyingrádba érintve a brit szigeteket:p:D.

Nem kell mindenben mindig igazat adni nekik. Nem csinálnak semmilyen nemzetközi egyezményt sértő dolgot, de nem angyalok.

Ennek a repdesős problémának lehet a megoldása, hogy szárazföldi kapcsolatot kell teremteni Oroszország és Kalinyingrád között. Akkor saját légtérben repkedhetnek majd az orosz gépek.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Ennek a repdesős problémának lehet az a megoldása, hogy szárazföldi kapcsolatot kell teremteni Oroszország és Kalinyingrád között. Akkor saját légtérben repkedhetnek majd az orosz gépek.
A másik megoldás (sokkal inkább igazságos lenne történelmileg), hogy az oroszok kivonulnának arról a földről, ami sohasem volt az övék - és megvárnák, hogy a lengyelek meg a németek lemeccseljék, kié is legyen...

• Tetszik
Reactions: formosa1
A másik megoldás (sokkal inkább igazságos lenne történelmileg), hogy az oroszok kivonulnának arról a földről, ami sohasem volt az övék - és megvárnák, hogy a lengyelek meg a németek lemeccseljék, kié is legyen...

"A másik megoldás (sokkal inkább igazságos lenne történelmileg), hogy az oroszok kivonulnának arról a földről, ami sohasem volt az övék"

Kedves boki, íme láthatod, hogy Belarusz után Kalinyingrád lesz a követező...

Többet vártam tőled.
Azzal jönni mikor Oroszföldről Orosz földre repülnek. Oroszországból a Finn-öböl felett , a Balti-államok mellett Repülnek Kalinyingrádba és visszafelé nemzetközi vizek felett. Milyen hülyék, hogy nem az Északi sark felett repülve jutnak Kalinyingrádba.
Meg mit képzelnek ezek kimernek repülni az Országukból.
Már bocs a Lamanche csatorna közepén repülve persze mert orosz mindenki rájuk küldi az összes létező gépét márcsak azért is mert a pilóták megszeretnék nézni közelről meg na mit kerestek itt. Szóval na ne már.

De azért a krim környékén a Mq-9/RQ-4 határ repülések gyakoriabbak.

"A másik megoldás (sokkal inkább igazságos lenne történelmileg), hogy az oroszok kivonulnának arról a földről, ami sohasem volt az övék"

Kedves boki, íme láthatod, hogy Belarusz után Kalinyingrád lesz a követező...
Nem, kedves @boki azt láthatja, amikor egy nagyon hülye, bár viccesnek szánt beírásra válaszként Kelet-Poroszországnak az anyaországhoz való visszatérésére kapsz legalább olyan eszement javaslatot.

Putyin nyugdijazása után a sok sok basztatás, és putyin gazdaság racionalizása következményeként eltudom képzelni , hogy újra oroszországgal határos ország leszünk. de ez már egy másik történet.