Ipari vegyszer, ezt az anyagot lágyítószerként adják hozzá a polimerekhez, hogy növeljék a rugalmasságot.az micsoda?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ipari vegyszer, ezt az anyagot lágyítószerként adják hozzá a polimerekhez, hogy növeljék a rugalmasságot.az micsoda?
Novicsok?2-etilhexil-difenil-foszfátot találtak Navalnij ruháján.
Tesztelték Covidra is,negatív.Novicsok?
Covid 19-re nem tesztelték?
Ezekből már a kreativítás is kiveszett?
Ipari vegyszer, ezt az anyagot lágyítószerként adják hozzá a polimerekhez, hogy növeljék a rugalmasságot.
Múĺt héten 34x riasztották az orosz vadászgépeket Nato felderítő gépek elfogására,Meg mit képzelnek ezek kimernek repülni az Országukból.
Már bocs a Lamanche csatorna közepén repülve persze mert orosz mindenki rájuk küldi az összes létező gépét márcsak azért is mert a pilóták megszeretnék nézni közelről meg na mit kerestek itt. Szóval na ne már.
De azért a krim környékén a Mq-9/RQ-4 határ repülések gyakoriabbak.
Müanyag pohárral érintkezve méreg.Akkor lehet erről az anyagról beszéltek Navalnij feleségének azok a rendőrök akik ott voltak Navalnij kórházba szállításakor.Azt mondták Navalnij feleségének,hogy egy nagyon veszélyes anyagot találtak de hogy mit pontosan azt a nyomozásra hivatkozva nem mondták el neki.
Müanyag pohárral érintkezve méreg.
Putyinnak hál' Istennek ennél (és nálad) több esze van.Én nem vicceltem... szerintem a Belarusz helyzetnek is csak az lehet a megoldása
Hm, ugy oszinten ki inna teat az o helyeben? Igen ki lett hangsulyozva a tea...A főorvos meg Putyin pártjának oszlopos tagja. A helyében én sem találnék. (Ettől még lehet, hogy PR az egész.)
Orosz ember igyon vodkátHm, ugy oszinten ki inna teat az o helyeben? Igen ki lett hangsulyozva a tea...
kicsit túlgondolod masztiff szerepét"A másik megoldás (sokkal inkább igazságos lenne történelmileg), hogy az oroszok kivonulnának arról a földről, ami sohasem volt az övék"
Kedves boki, íme láthatod, hogy Belarusz után Kalinyingrád lesz a követező...
Olvastam korábban a cikket, nettó hangulatkeltés. Az ilyen és ehhez hasonló indokolatlan csernobilozás lassan olyan kontraproduktív lesz, mint az állandó nácizás.