Érdekességek a világ országaiból

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nagy a por kevés az értelmezhető tartalom:
- utasrosszullét
-Vészleszállás
-Média felhajtás Megmérgezték stb.
-Kórház haldoklik
-Jobban van
-Visszük europába kimentjük szegény szerencsétlent
Ez nekem nagyon Szkripal szerű, de lehet csak én látom egy érdekes szűrőn keresztül a történteket

Ha igen -> kiviszik és megállapítják, hogy Putyin megmérgezte -> indulhat az orosz Majdan
Ha nem -> meghal és megállapítják, hogy azért halt meg, mert Putyin nem engedte, hogy megmentsék az életét -> indulhat az orosz Majdan

Na végre meg van az orosz orvosok által felállított diagnózis.

Alekszandr Murahhovsky, az Omski 1. sz. Sürgősségi kórház főorvosa szerint nem találtak semmilyen mérgezésre utaló nyomot és az ő diagnózisuk szerint Aleksej Navalnij tüneteit anyagcsere-rendellenesség okozza.

Mily meglepő:)Az anyagcserezavar egy rohadt tág fogalom,simán okozhatja egy mérgezési is.Amúgy addig fogják húzni a dolgot
/arra hivatkozva,hogy Navalnij állapota még nem teszi lehetővé a repülőn való szállítását,abban biztos vagyok benne,hogy tudják mivel mérgezték meg,így pontosan tudják meddig kell várni,hogy a német orvosok ne találjanak semmilyen bizonyítékot a mérgezésre/
amíg az anyag kiürül a szervezetéből aztán repülhet Németországba

Omszki főorvos felállította az előzetes diagnózist, ami anyagcserezavar, és ami a vércukorszint hirtelen csökkenését váltotta ki,

Na végre meg van az orosz orvosok által felállított diagnózis.

Alekszandr Murahhovsky, az Omski 1. sz. Sürgősségi kórház főorvosa szerint nem találtak semmilyen mérgezésre utaló nyomot és az ő diagnózisuk szerint Aleksej Navalnij tüneteit anyagcsere-rendellenesség okozza.

Mily meglepő:)Az anyagcserezavar egy rohadt tág fogalom,simán okozhatja egy mérgezési is.Amúgy addig fogják húzni a dolgot
/arra hivatkozva,hogy Navalnij állapota még nem teszi lehetővé a repülőn való szállítását,abban biztos vagyok benne,hogy tudják mivel mérgezték meg,így pontosan tudják meddig kell várni,hogy a német orvosok ne találjanak semmilyen bizonyítékot a mérgezésre/
amíg az anyag kiürül a szervezetéből aztán repülhet Németországba
Orvosok megtiltották a szállítását. Helyette behívták a német orvosokat Navalnij ágy mellé.

Ideje lenne a Kremlnek leváltania a
Orvosok megtiltották a szállítását. Helyette behívták a német orvosokat Navalnij ágy mellé.

Igen most olvastam én is,szerintem két verzió lehetséges az első,hogy nem végezhetnek önállóan semmilyen vizsgálatot és azon vizsgálati eredmények alapján kell majd nekik (feltéve ha ilyen körülmények között egyáltalán van értelme)diagnózist felállítani amit az orosz orvosok a rendelkezésükre bocsájtanak.A második verzió,hogy már csak akkor engedik a német orvosokat Navalníj mellé amikor már nem tudják a mérgezést megállapítani.

• Tetszik
Reactions: fishbed and KoviUbi
Ideje lenne a Kremlnek leváltania a

Igen most olvastam én is,szerintem két verzió lehetséges az első,hogy nem végezhetnek önállóan semmilyen vizsgálatot és azon vizsgálati eredmények alapján kell majd nekik (feltéve ha ilyen körülmények között egyáltalán van értelme)diagnózist felállítani amit az orosz orvosok a rendelkezésükre bocsájtanak.A második verzió,hogy már csak akkor engedik a német orvosokat Navalníj mellé amikor már nem tudják a mérgezést megállapítani.

Majd kap ő is egy teret valamelyik orosz nagykövetség előtt.

2x 1 évben gyakorló repülést hajtanak végre Alaszka mellett, Balti államok mellett repülve jutnak csak el Kalinyingrádba, ami ugye orosz terület,Norvégia mentén jutnak ki az Atlanti-óceánra, Svédországhoz nem járnak. Japán, UK mellett 1-2 x évente. Az ameriaki, NATO gépek viszont naponta repülnek be az orosz határ közelébe.Ez óriási különbség.
Azért olvashattunk arról, amikor NATO (pl. angol gépek) naponta fogtak el orosz gépeket a határ mentén. Nem kell ez az ófelnémet/óorosz szöveg, hogy ők jobbak. Ugyanazt csinálják, mint az amerikaiak, és kész.

• Tetszik
Reactions: Wilson