Egy hülyeség, megéri mindkettő a pénzét.Mondjuk többek között az oroszoktól sem, azért lássuk be...![]()
Egy hülyeség, megéri mindkettő a pénzét.Mondjuk többek között az oroszoktól sem, azért lássuk be...![]()
Army Games szíriai futam

Army Games szíriai futam

Ezt mar akar hivhatnak kozos Orosz - USA jarornek is![]()
Szegeny csori autos 1:00 -nal inkabb megy a mezon latva ezt az oruletet![]()
Terep rali VB!Ezt mar akar hivhatnak kozos Orosz - USA jarornek is![]()
Szegeny csori autos 1:00 -nal inkabb megy a mezon latva ezt az oruletet![]()
Egy helyen függeszkedik a hali. Tré lehet alatta.
Az amcsik belementek az előtte haladó békés traktorba, amely csak dudaszóval jelezte nemtetszését.Azért nekimenni nem kellett volna az amerikai járműnek. Még szerencse hogy egyik fél sem rántott fegyvert. Reméljük nincs túl sok ilyen azért. Bár lehet, a többségéről nem lesz tudomásunk, mert nem videózzák le.![]()

Az amcsik belementek az előtte haladó békés traktorba, amely csak dudaszóval jelezte nemtetszését.![]()

A földműves, hogy örülhet, hogy az ő földjén kergetőznek és szétkúrják az egészet, utána meg mehet traktorral mégegyszer pluszba talajegyengetni. (Plusz idő és üzemanyag, na meg gépkopás)
A szerencséje, hogy már learatta.
De ha 1 hónappal korábban csinálják még a vetése is odavész.

Igen, igen.A traktor visszalőtt....![]()

Egy hülyeség, megéri mindkettő a pénzét.
Engem erről nem kell meggyőzni, tisztában vagyok vele hogy ott mi a helyzet.Khmmm, kik is vannak ott a nemzetkozi jog szerint legálisan?
Engem erről nem kell meggyőzni, tisztában vagyok vele hogy ott mi a helyzet.
Nem erről az adott szituációról, vagy konfliktusról beszélek. Ha keménykedni kell, szívózni a másikkal, egyik sem úriember, maradjunk annyiban.

7 Il-76 indult ma Hmejmimre
![]()
Orosz tábornok felrobbantásának pillanata. Nem értem minek mászkálnak gyalog...
Ott volt mar valami bumm szerintem korabban. Mintha a treler is ki lenne egve, es valami loszer vagy cso fele ize van az uton pont ott ahol felrobbannak mikor odaertek.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..