Beszélgető

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

És ezen sajnos egyre nehezebb röhögni...
1598340900.jpg

A cikk összevissza vagdalkozik.

Akkor a 2. kocsi havi 130k az hogyan 580 HUF/óra?
Vagy az első autót sem hagyják?

Azt a részét meg kár tagadni ,hogy a cikk azon része igaz, hogy pozitív diszkrimináció van. Van kocsid? Kapod az ingyen közteret. Van kerület, ahol két kocsira is.
Fenntartható módon bringával jársz. Mit kapsz? Semmit...

Bózótvágos bicikli tolvaj elfogása:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A cikk összevissza vagdalkozik.

Akkor a 2. kocsi havi 130k az hogyan 580 HUF/óra?
Vagy az első autót sem hagyják?

Azt a részét meg kár tagadni ,hogy a cikk azon része igaz, hogy pozitív diszkrimináció van. Van kocsid? Kapod az ingyen közteret. Van kerület, ahol két kocsira is.
Fenntartható módon bringával jársz. Mit kapsz? Semmit...
Ez mondjuk elég populizmus, még ha igazad is van...:)
A lakóhelyen parkolás egy jog, amivel vagy élsz, vagy nem. Nyilván ha nincs kocsid, nem élsz vele, de nem negarív diszkrimináció, csak nem élsz vele.

Ez mondjuk elég populizmus, még ha igazad is van...:)
A lakóhelyen parkolás egy jog, amivel vagy élsz, vagy nem. Nyilván ha nincs kocsid, nem élsz vele, de nem negarív diszkrimináció, csak nem élsz vele.
Az ugye megvan, akkor akkor ez megint azok dotálása, akinek van pénze erre?
Ez a közterület felhasználási kiosztás nettó ökörség. Mindez úgy, hogy közben a mélygarázsok üresek és felszíni parkolóhelyet nem számolnak fel...

A Blahán parkozóház töküres, gokartpálya van benne, de egyesek verik a tamtamot a nagykörúti parkolás miatt.
Agyfasz a köbön...

• Tetszik
Reactions: Törölt tag 1711
Az ugye megvan, akkor akkor ez megint azok dotálása, akinek van pénze erre?
Ez a közterület felhasználási kiosztás nettó ökörség. Mindez úgy, hogy közben a mélygarázsok üresek és felszíni parkolóhelyet nem számolnak fel...

A Blahán parkozóház töküres, gokartpálya van benne, de egyesek verik a tamtamot a nagykörúti parkolás miatt.
Agyfasz a köbön...
A parkolóházak valóban megoldások lehetnének, ha az önkormányzatok fejlesztenék őket. A helyi lakosság parkolása akkor is kérdéses lenne, hogy ki állja.
Ma egy családban egy autó nem luxus. Ezt meg kell érteni.
Azt el tudom képzelni hogy önkormányzati parkolóházakban vehetik igénybe az ingyenes parkolást és a közterületeken időkorlátos, azontúl pedig fizetős.
Viszont ehhez előbb infrastruktúra építés kellene és azután az emberkedés.

A kinek a pénze és ki használja vita nagyon meddő. Én pl nem utazom vasúttal, mégis örülök hogy fejlesztik. Nem használok kerékpár utakat, de annak is örülök, hogy építik őket.
Nem vagyok rá büszke, de színházlátogató sem igen vagyok, mégis örülök pl a kaposvári Csiky Gergely színháznak is, pedig kaposvári sem vagyok és oda színházba végkép nem járok... :rolleyes:

A dotáció alanyi jogon (adott kerület lakója) legyen, ne anyagi helyzet alapján.
A rokkant kártya sem aszerint vagy hogy gazdag vagy e, hanem rászorultság szerint. Most már, szerencsére.