Nem vagy te se bölény,se farkas,csak egy vinnyogó sakál.Volt már ki vette face to face is a bátorságot de nem én kullogtam el sosem vérző orral ! De nem vagyok szájkarate mester és egy kép többet mond ugye 1000 szónál !
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem vagy te se bölény,se farkas,csak egy vinnyogó sakál.Volt már ki vette face to face is a bátorságot de nem én kullogtam el sosem vérző orral ! De nem vagyok szájkarate mester és egy kép többet mond ugye 1000 szónál !
Annyi hogy ez a játékosbaszogatás a pályán bunkóság volt, viszont mhol ultrák adják a hangulatot, ők is kellenek egy jó meccshez.
Nem vagy te se bölény,se farkas,csak egy vinnyogó sakál.
Ilyet egyáltalán minek teszel be? Miért nem az aktuálisat teszed be?Gugli legyen a barátod ! Az elsőt bemásoltam de van aktualizált változata amihez ti is pont úgy hozzá tudtok jutni mint én vagy bárki ! Az egykor Jobbik és a hozzá tartozó Kuruc infó ma már ehte ballib Fletó tábor !
Szép védelme a be nem vallott inflációnak. A forint gyengén tartása jó az államnak, de ettől még folyamatos áremelkedést okoz. A statisztikát jól rendben tartja az üzemanyag árának esése, de ettől még minden drágább lett. Hogy ne a szalámit nézzük, az egyik nagyáruházban vett kenyér kilója tavaly óta ~270Ft-ról ~330Ft-ra emelkedett. Az 5%-os áfán csak azok nyertek hosszú távon, akiknek üzlet. Akik 27%-ot igényelnek vissza/számolnak el a megvett dolgok után, de csak 5%-ot kell befizetniük a bevétel után... Az élelmiszer-árak átlagosan fél év alatt elérték az adótartalon csökkentése előtti szintjüket. Azóta meg nőttek tovább...
Szépen kérlek,cseréldre erre a képet.Szegén Spencer nem érdemel ily megszégyenitést!
Mellesleg :
Pfff... A fidesz kis nyilas tagozata. IQ negatív betyárok, agyhalott hülyék és minden egyéb selejtek gyűjtőhelye.
Ilyet egyáltalán minek teszel be? Miért nem az aktuálisat teszed be?
Ezt miért nekünk kellene megkeresni?
Hja hogy az nem felel meg az izlésednek?
Ez olyan, mint amikor boki "illusztrációt" tesz be, csak ezt persze elfelejti említeni.
Különben engem nem érdekelnek az ország médiaviszonyai, de a nyilvánvaló ferdítéstől hányok.
Szépen kérlek,cseréldre erre a képet.Szegén Spencer nem érdemel ily megszégyenitést!
Sztem a kormány ahol tudja fogja az áremelkedés ütemét. Aram, viz, gáz, kukadíj. Hány éve nem emelkedett??? Ez a 0 % is visszafogja az inflációt. Az élelmiszer árakról nem tudok nyilatkozni, de sztem akciós árut minden boltban találni, ha vki nagyon árérzékenySzép védelme a be nem vallott inflációnak.
A forint gyengén tartása jó az államnak, de ettől még folyamatos áremelkedést okoz. A statisztikát jól rendben tartja az üzemanyag árának esése, de ettől még minden drágább lett. Hogy ne a szalámit nézzük, az egyik nagyáruházban vett kenyér kilója tavaly óta ~270Ft-ról ~330Ft-ra emelkedett. Az 5%-os áfán csak azok nyertek hosszú távon, akiknek üzlet. Akik 27%-ot igényelnek vissza/számolnak el a megvett dolgok után, de csak 5%-ot kell befizetniük a bevétel után...
Az élelmiszer-árak átlagosan fél év alatt elérték az adótartalon csökkentése előtti szintjüket. Azóta meg nőttek tovább...
Szép védelme a be nem vallott inflációnak.
A forint gyengén tartása jó az államnak, de ettől még folyamatos áremelkedést okoz. A statisztikát jól rendben tartja az üzemanyag árának esése, de ettől még minden drágább lett. Hogy ne a szalámit nézzük, az egyik nagyáruházban vett kenyér kilója tavaly óta ~270Ft-ról ~330Ft-ra emelkedett. Az 5%-os áfán csak azok nyertek hosszú távon, akiknek üzlet. Akik 27%-ot igényelnek vissza/számolnak el a megvett dolgok után, de csak 5%-ot kell befizetniük a bevétel után...
Az élelmiszer-árak átlagosan fél év alatt elérték az adótartalon csökkentése előtti szintjüket. Azóta meg nőttek tovább...
Amikor az ellenzéki média szakért egy ügyben, a karaván meg haladna tovább. Azt hiszik függetlenobjektívek, ők a szakma, mindent jobban tudnak, pedig ...Sztem a kormány ahol tudja fogja az áremelkedés ütemét. Aram, viz, gáz, kukadíj. Hány éve nem emelkedett??? Ez a 0 % is visszafogja az inflációt. Az élelmiszer árakról nem tudok nyilatkozni, de sztem akciós árut minden boltban találni, ha vki nagyon árérzékeny
Még mindig nem látom a KESMA 55 elemét (pl. a regionális lapok), és a Királyi média minden elemét.Minden kívánságod így teljesüljön !
Még mindig nem látom a KESMA 55 elemét (pl. a regionális lapok), és a Királyi média minden elemét.
68 milliárdba került, de végül csúcsra ért Orbán futballhóbortja
https://foci.444.hu/2020/06/27/68-milliardba-kerult-de-vegul-csucsra-ert-orban-futballhobortja
Kiesett a Debrecen, a pályára rohanó, feldühödött szurkolók lerángatták a mezt a játékosokról
A hajdúsági klub az elmúlt két évtized legeredményesebb hazai csapata volt, 2004 óta hét bajnokságot nyertek, igaz a legutóbbit 2013-14-ben, voltak a BL- és az Európa-liga főtábláján is. Még az előző szezonban is bronzérmesek voltak.
https://foci.444.hu/2020/06/27/kies...t-szurkolok-lerangattak-a-mezt-a-jatekosokrol
Hogy te itt Budapesten nem hallottál az "Északról" (ugye @ogretankHU ?) vagy a "Napló"-król, azzal nem tudok mit kezdeni, de hogy mondjuk a Borsról, vagy a Nemzeti Sportról nem hallottál azt közve hiszem.Mondjuk lehet azért van, mert az 55 KESMA elemből szerintem úgy 52-ről nem is nagyon hallott az ember. Szarabbik fajta populizmusnak végülis jó.
Röhögni fogsz, ismerek olyan mszps nyugdíjast aki azt mondta rohadtzorbán az anikóval esténként kitalálja, hogy mit emeljenek föl aztán meg röhögnek....Jo hogy nem kitalaljatok hogy OV szaladgal a boltokban az arazo pisztollyal...