Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
" Nem igaz! Engem nem akarsz bemutatni?! "Szép napot polgártárs, kánten vagyok Montázsiból, mondták már, hogy olyan ló szemed van?![]()
Megjegyzi, hogy sokkal inkább technológiai civilizációban élünk, mint 60 éve.
Szuper. És mégis, az átlagember egyre segghülyébb ezen a téren...
Attól tartok, hogy ez szükségszerű velejárója a technológiai civilizációnak. Az elkényelmesedő ember nem csak a fizikumát hanyagolja el, hanem a szellemét sem csiszolja....És mégis, az átlagember egyre segghülyébb ezen a téren...
Miközben ez csak a földllakók egy kis részére érvényes. Az óriási többség még ma is kézzel-lábbal csinál olyan tök egyszerű dolgokat, amikre a fejlett világban régesrég vannak már gépek. A youtube-on van egy csomó "unbelivable workers" válogatásvideó: amikben egész döbbenetes dolgokat látni. Lényegében húsrobotok végeznek gépi munkát. Oké, lenyűgöző a tempó meg minden, de szívszorító látni a szakadékot.Attól tartok, hogy ez szükségszerű velejárója a technológiai civilizációnak. Az elkényelmesedő ember nem csak a fizikumát hanyagolja el, hanem a szellemét sem csiszolja.
És ez a mindenkori uralkodó politikai osztálynak éppenséggel nem jön rosszul.
Kis színes a múltból...
Köhögés elleni szirup. Alkohol, cannabis, morfium...
![]()
Ja, meg kloroform! Aki ezt issza az tényleg nem fog köhögni éjszaka, mert félig meghal!!Kis színes a múltból...
![]()
Ettol sokaig nem kohogtek.Kis színes a múltból...
![]()
Ettol sokaig nem kohogtek.
Ez tuti digitálisan felújított változat.Cár bomba
Úgy néz ki a nyakkendőjén lévő fémrészecskék áttörést hoztak a DB Cooper-ügyben. Civil kutatók a Boeing egy üzemében dolgozók körére szűkítette az elkövetői kört.
https://www.rt.com/viral/373763-who-is-skyjacker-db-cooper/?spotim_referrer=recirculation
Ez egy kormánybuktató elképzelés, pláne ha nálatok, ha jól tudom, a sorkatonaság nincsen eltorolve, csak hatályon kivul helyezve (de még az is politikai ongyilkosság lenne). Ennel talán a klón-sereg is reálissab.
Szerintem reálissan a leszakadott régiókból szármázókat kellene megszólítani egy továbbképzéssel, társadalmi felemelkedéssel és a sereg elhagyása utáni stabil megélhetés kiláttásával.
Amúgy a Szlovénok deklarálták, hogy ha egy bizonyos idopontig (nem emlékszem az évre) nem sikerul feltoteniuk az állományt, jon megint a sorkatonaság. No azt érdekes lesz megnézni.Igen tudom, igazad van. Tisztában vagyok vele, hogy nincs realitása, nem is azért írtam mert van, csak szerintem ennek így kellene működnie ideális esetben. Azért idéztem ezt a beszélgetőbe, hogy ne vigyük tovább ezt a vonalat a másik topikban.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..