M 

" Nem igaz! Engem nem akarsz bemutatni?! "Szép napot polgártárs, kánten vagyok Montázsiból, mondták már, hogy olyan ló szemed van?

Megjegyzi, hogy sokkal inkább technológiai civilizációban élünk, mint 60 éve.
Szuper. És mégis, az átlagember egyre segghülyébb ezen a téren...
Attól tartok, hogy ez szükségszerű velejárója a technológiai civilizációnak. Az elkényelmesedő ember nem csak a fizikumát hanyagolja el, hanem a szellemét sem csiszolja....És mégis, az átlagember egyre segghülyébb ezen a téren...
Miközben ez csak a földllakók egy kis részére érvényes. Az óriási többség még ma is kézzel-lábbal csinál olyan tök egyszerű dolgokat, amikre a fejlett világban régesrég vannak már gépek. A youtube-on van egy csomó "unbelivable workers" válogatásvideó: amikben egész döbbenetes dolgokat látni. Lényegében húsrobotok végeznek gépi munkát. Oké, lenyűgöző a tempó meg minden, de szívszorító látni a szakadékot.Attól tartok, hogy ez szükségszerű velejárója a technológiai civilizációnak. Az elkényelmesedő ember nem csak a fizikumát hanyagolja el, hanem a szellemét sem csiszolja.
És ez a mindenkori uralkodó politikai osztálynak éppenséggel nem jön rosszul.
Kis színes a múltból...
Köhögés elleni szirup. Alkohol, cannabis, morfium...

Ja, meg kloroform! Aki ezt issza az tényleg nem fog köhögni éjszaka, mert félig meghal!!Kis színes a múltból...

Ettol sokaig nem kohogtek.Kis színes a múltból...

Ettol sokaig nem kohogtek.

Ez tuti digitálisan felújított változat.Cár bomba
Úgy néz ki a nyakkendőjén lévő fémrészecskék áttörést hoztak a DB Cooper-ügyben. Civil kutatók a Boeing egy üzemében dolgozók körére szűkítette az elkövetői kört.
https://www.rt.com/viral/373763-who-is-skyjacker-db-cooper/?spotim_referrer=recirculation
Ez egy kormánybuktató elképzelés, pláne ha nálatok, ha jól tudom, a sorkatonaság nincsen eltorolve, csak hatályon kivul helyezve (de még az is politikai ongyilkosság lenne). Ennel talán a klón-sereg is reálissab.
Szerintem reálissan a leszakadott régiókból szármázókat kellene megszólítani egy továbbképzéssel, társadalmi felemelkedéssel és a sereg elhagyása utáni stabil megélhetés kiláttásával.
Amúgy a Szlovénok deklarálták, hogy ha egy bizonyos idopontig (nem emlékszem az évre) nem sikerul feltoteniuk az állományt, jon megint a sorkatonaság. No azt érdekes lesz megnézni.Igen tudom, igazad van. Tisztában vagyok vele, hogy nincs realitása, nem is azért írtam mert van, csak szerintem ennek így kellene működnie ideális esetben. Azért idéztem ezt a beszélgetőbe, hogy ne vigyük tovább ezt a vonalat a másik topikban.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..