Érdekességek a világ országaiból

A Novicsok változó minőségére az lehet az ok hogy 30 éve még ömlött a gyárakból, majd a nemzetközi ellenőrzések miatt megcsappant a készlet. Ami maradt az vagy működik vagy nem ennyi év polcon töltött idő után. Az FSZB és érdekköre meg előszeretettel használja mert olcsó és mindig van belőle valahol mint a Lada pótalkatrészekből.

mint Lada-grant-ból? :D

• Tetszik
Reactions: Roni
Hogy kinek volt ez a mérgezés hasznos? Hát Putyinnak nek. Lehet sok mindent mondai, de ha jól emlékszem pár éve az egyik ellenlábas ellenzékit pár tömbre a Kremltől lőtték le egy hido. Itt meg szar lejárt méreggel mérgeznek, amit aztán túl is él az emberke, ezzel politikai súlyát növelve. Plusz az eddig sziklaszilárd Északi áramlat 2 német támogatottsága is recsegni látszik. Ezekkel Putyin jár jól? Ha nem kapott valami súlyos agybajt ekkora hibát nem hiszem hogy elkövetne.

927814150027.3429.png

Wolfram volt kiakadva, hogy én, hogy jutottam el A-ból B-be. Hát mert látni lehetett a folyamatot.
Ez már kőkeményen az orosz légvédelem és parancsnoki lánc tesztelése és nem egyszerűen gyakorló repülés.
1599289723_eheoml3wkaaihoc.png

Szeptember 4-én a "Júlia 51", "Júlia 52" és "Júlia 53" hívójelű B-52-esek felszálltak az Egyesült Királyságban található Fairford AFB-ből és berepültek a "független" Ukrajna légterébe. Az amerikai légierő három stratégiai bombázója, a B-52H Stratofortress a Krím közelében repült több "kört", miközben az RC-135 felderítő repülőgépek "porszívóztak " folyamatosan. Na, itt már sehol se volt nemzetközi légtérben való repülés.
Az orosz vadászgépek nem tudták megközelíteni az amerikai stratégiai bombázókat, mivel a NATO harci repülőgépei a nem NATO tag Ukrajna légterében voltak.
A tanulságokat mindenki vonja le a saját nézetei szerint.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

22062333_0.jpg

Пушилин приказал уничтожить позиции ВСУ под Горловкой
05.09.2020

"Сегодня глава ДНР Денис Пушилин заявил о том, что отдал приказ об открытии огня по сооруженным после 22 июля фортификационным сооружениям ВСУ в районе населенного пункта Шумы под Горловкой."

https://anna-news.info/pushilin-prikazal-unichtozhit-pozitsii-vsu-pod-gorlovkoj/

Hűha, Pusilin tűzparancsot adott :eek:

• Tetszik
Reactions: Nemerson
Felkeltették Navalnijt a mestreséges kómából a német orvosok. Már reagál a beszédre is. Úgy néz ki kutya baja.

Olvasmány:

http://www.jgypk.hu/jelkepter/wp-content/uploads/2015/06/TothSzergejVorosokFeherekZoldek.pdf
Tóth Szergej: Vörösök, fehérek, zöldek

"A Vörösök, fehérek, zöldek című előadásomban arra tettem kísérletet, hogy tisztázzam: a 20.század eleji orosz forradalmakban, majd az ezeket követő polgárháborúban szembenálló és résztvevő eszmei, politikai és katonai erőkkel kapcsolatban milyen megnevezések voltak használatban, a felek minek nevezték magukat,hogyan nevezték őket mások, továbbá ezek az erők milyen ellenségképeket alkottak egymásról" valamint a szemben álló felek hasonló és eltérő propaganda anyagai, különböző politikai és katonai egységek jelölése, vállalapjai stb. témakörben.

Hogy ki nem maradjon...
Vasárnap(szept.6-án) Barentsz tenger felett délelőtt egy MiG-31 norvég felderítőgépet, délután egy MiG-29K egy brit felderítőgépet fogott.
Hétfőn egy MiG-29K egy norvég felderítőgépet fogott.
Kedden(szept.8-án) A Balti-tenger felett Szu-27 gépek egy ameri ai és egy svéd felderítő gépet fogtak
Szerdán(ma) a Feket-tenger felett egy marikai felderítő gépet fogott egy Szu-27 vadászgép.

Az hogy lehet, hogy amikor odavitték Németországba, Novicsokról szó sem volt, majd napokkal később mégis erre fogták. Nem jól igazították el a német orvosokat, hogy mit állapítsanak meg? Ekkora blamázs!

Hát..., talán tudni kéne értelmezni, amit leírtam, vagy nehéz a magyar nyelv?

Állítólag az egyik legnehezebb a bolygón. De nem gondolom, hogy az interpreteremmel bármi gond lenne. :D

Wolfram volt kiakadva, hogy én, hogy jutottam el A-ból B-be. Hát mert látni lehetett a folyamatot.
Ez már kőkeményen az orosz légvédelem és parancsnoki lánc tesztelése és nem egyszerűen gyakorló repülés.
1599289723_eheoml3wkaaihoc.png

Szeptember 4-én a "Júlia 51", "Júlia 52" és "Júlia 53" hívójelű B-52-esek felszálltak az Egyesült Királyságban található Fairford AFB-ből és berepültek a "független" Ukrajna légterébe. Az amerikai légierő három stratégiai bombázója, a B-52H Stratofortress a Krím közelében repült több "kört", miközben az RC-135 felderítő repülőgépek "porszívóztak " folyamatosan. Na, itt már sehol se volt nemzetközi légtérben való repülés.
Az orosz vadászgépek nem tudták megközelíteni az amerikai stratégiai bombázókat, mivel a NATO harci repülőgépei a nem NATO tag Ukrajna légterében voltak.
A tanulságokat mindenki vonja le a saját nézetei szerint.

Kiakadva? Ugyan már! Mint mondtam korábban, én élvezem a cirkuszt (meg az itteni hisztit is). :D

• Tetszik
Reactions: Pocok75