[BIZTPOL] Szíriai helyzet

A mentőhelikopter festése alapján- LNA-é

azInozGRZBw.jpg

Orosz légierő csapásokat mért Kelet Homszban az IÁ búvóhelyeire .Válaszul az orosz tábornok elleni merényletre.

https://urfonews.ru/20200825/10166.html

Ezt képtelen vagyok megérteni.
Hogy-hogy válaszul? Eddig is tudták, hogy ott vannak azok a célpontok és tartogatták őket, hátha jó lesz még valamire?

Majd kikeresem és felteszem ide a zsidók már 2018 foglalkoztak a rejtélyes halálesetekkel a szír hadsereg magas rangú tisztjei körében.

Évtizedek óta foglalkoznak vele. Többet ők idéztek elő.

Hogy-hogy válaszul? Eddig is tudták, hogy ott vannak azok a célpontok és tartogatták őket, hátha jó lesz még valamire?

Évtizedek óta foglalkoznak vele. Többet ők idéztek elő.

Igen nagy tapasztalatuk van a tragikus kimenetelű autó-balesetek és szívrohamok stb terén:-)

• Tetszik
Reactions: Pogány

A szír hadsereg még korábban( a szír katonák elleni támadások miatt)kiküldött arra a területre egy egységet, hogy semlegesítsék a sivatagban rejtőzködő IÁ terroristákat, de amint látszik a merényleten ezt nem sikerült meglépniük. Ezután jött az orosz légierő...

• Tetszik
Reactions: fishbed and Pogány
Szeptember 6-án belehalt sérüléseibe egy fiatal VDV-s katona, aki az orosz tábornokot kísérte a Deir ez Zornál történt merénylet során.
7n5iVS9UwSA.jpg

pCXLet01Css.jpg

• Tetszik
Reactions: fishbed
.
Szerintem a célpontlistát rendszeresen frissítik és fontosság szerint osztályozzák, aztán eszerint küldik a csapásmérőket. Hogy mellette éppen milyen kommentárt fűznek az éppen aktuális légicsapásokhoz, az a pillanatnyi helyzettől függ, a BUMM az így is úgy is menne.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.