Orosz légierő csapásokat mért Kelet Homszban az IÁ búvóhelyeire .Válaszul az orosz tábornok elleni merényletre.
https://urfonews.ru/20200825/10166.html
Majd kikeresem és felteszem ide a zsidók már 2018 foglalkoztak a rejtélyes halálesetekkel a szír hadsereg magas rangú tisztjei körében.
Ezt képtelen vagyok megérteni.
Hogy-hogy válaszul? Eddig is tudták, hogy ott vannak azok a célpontok és tartogatták őket, hátha jó lesz még valamire?
Évtizedek óta foglalkoznak vele. Többet ők idéztek elő.

Ezt képtelen vagyok megérteni.
Hogy-hogy válaszul? Eddig is tudták, hogy ott vannak azok a célpontok és tartogatták őket, hátha jó lesz még valamire?
Szerintem a célpontlistát rendszeresen frissítik és fontosság szerint osztályozzák, aztán eszerint küldik a csapásmérőket. Hogy mellette éppen milyen kommentárt fűznek az éppen aktuális légicsapásokhoz, az a pillanatnyi helyzettől függ, a BUMM az így is úgy is menne.Ezt képtelen vagyok megérteni.
.
Lehet ott is halálukig járna nekik a teljes ellátás mint itthonArrafelé úgy látszik a dandártábornok és a tábornokok eléggé fogyóeszköznek számítanak![]()

Szeptember 6-án belehalt sérüléseibe egy fiatal VDV-s katona, aki az orosz tábornokot kísérte a Deir ez Zornál történt merénylet során.
![]()
![]()
Lehet ott is halálukig járna nekik a teljes ellátás mint itthon![]()

A kép csak illusztráció a hírhez, a kép Oroszországban készült 2-3 éveT-14 Armata hk. tesztelése Szíriában
![]()
2021-től kezdődik a sorozatgyártás.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..