Siman lehet igaz. Megkezdeni én is meg tudom.Az orosz propaganda gépezet most azzal eteti az érdeklődőket hogy 2020-ban megkezdik a programozott 30 mm lőszer fejlesztését.

Siman lehet igaz. Megkezdeni én is meg tudom.Az orosz propaganda gépezet most azzal eteti az érdeklődőket hogy 2020-ban megkezdik a programozott 30 mm lőszer fejlesztését.
Az orosz propaganda gépezet most azzal eteti az érdeklődőket hogy 2020-ban megkezdik a programozott 30 mm lőszer fejlesztését.
Annyi hülyeséget beszélnek össze, hogy néha már visszasírom a régi időket, amikor akkor értesültünk egy fejlesztésről, amikor a Szabad Európa beszámolt a bevetéséről. Vagy amikor Pistike barátom lefényképezte Halásztelek fölött.Az orosz propaganda gépezet most azzal eteti az érdeklődőket hogy 2020-ban megkezdik a programozott 30 mm lőszer fejlesztését.
A T-80U és a Szu-24es korában voltam katona. Nem is hallottam róluk.Annyi hülyeséget beszélnek össze, hogy néha már visszasírom a régi időket, amikor akkor értesültünk egy fejlesztésről, amikor a Szabad Európa beszámolt a bevetéséről. Vagy amikor Pistike barátom lefényképezte Halásztelek fölött.![]()
Mi újság erről ezekről a járművekról ? Megrendelték őket? vagy továbbfejlesztik ? Nagy csend a környékén .És erről írtam az elején, Elkezdenek kis millió programot de egyik sem ér igazán célba.
![]()
Vojennaja Prijomka ma reggeli adása: BMPT "Terminator"
Azért csapatnak és lőnek itt T-90M -el is.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..