Humor (csak haditechnikával kapcsolatos)

Jaja de azért megnézném az arcokat amikor odaállítanál a fél Árkádot lebontva egy pzh-l,hogy akkor neki lehet állni:):)
Főleg angliában előfordul,hogy beáll melléd a benzinkúton egy öreg harci járgány tankolni.Ami megfelel a közlekedési szabványkritériumoknak,kap rendszámot,és a gyűjtők lábon elrobognak a találkozóra.Ha útkimélő lánctalpa van,hernyótalpas is lehet.Én éltem meg olyat,hogy a z M2 Half Truck félhernyótalpas tankolt mellettem.II.vh-us egyenruhában a "személyzet",pct ágyú,Browning gp.mintha most indulnának a LAH ho ellen:)

Főleg angliában előfordul,hogy beáll melléd a benzinkúton egy öreg harci járgány tankolni.Ami megfelel a közlekedési szabványkritériumoknak,kap rendszámot,és a gyűjtők lábon elrobognak a találkozóra.Ha útkimélő lánctalpa van,hernyótalpas is lehet.Én éltem meg olyat,hogy a z M2 Half Truck félhernyótalpas tankolt mellettem.II.vh-us egyenruhában a "személyzet",pct ágyú,Browning gp.mintha most indulnának a LAH ho ellen:)

Nem fotóztad le?

Nem fotóztad le?
Nem.De arrafelé ez nem olyan hűde nagy ritkaság.Hollandoknál is látsz ilyen gyűjtőket az úton,de ott csak kerekes technikát.PSZH-1el is találkoztam már,holland rendszámmal az úton.De még harcitrabival is.Nagyon komolyan veszik a hobbijukat.Ha 50es évekbeli amcsi autóval megy,akkor 50es évekbeli amcsi ruhát vesz fel hozzá.Ha meg valami katonai járgánnyal,a hozzá való egyenruhát.Éshát,van rá pénzük.

Szárnyas Zebra/Tigris.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

956a4f1d95d908539d1a1931c05991bc6eb78b65.jpg

(bocsi :D)

Ez duplán vicces, ezek az okoskák még olvasni se tudnak?!! Hát rá van írva hogy F-35!!! :D:p
Egyébként meg rohadt jó ötlet, díjazom az ilyen humort ... ;):)