Humor

a8GKKXd_700bwp.webp

Csak táptalajra talál az ötletem. :D

Sziasztok!
Önként jelentkeztem a Covid-19 magyar oltási kísérleteire. A vakcinát Oroszországban hozták létre. Ma 08:00-kor kaptam az első adagot, és szerettem volna tudtára adni mindenkinek, hogy ez teljesen biztonságos, noncsanok mallekhatásak semit semerzek mondon rendbon χoρoshό я velam és чувствую себя немного странно и я думаю, что вытащил ослиные ушиNNNNNNN

Egy DNS-teszt és megoldva.
Az y kromoszómából nem lesz x egy műtét miatt :) És csak 100$ körül mozog az ára.
És te eddig hány barátnődet teszteltetted le?
Megnézném a csajod arcát, amikor mondod neki, hogy akkor most csinálunk egy DNS tesztet, mert nem hiszem el, hogy lány vagy. Nagy az ádámcsutkád. 30 másodperc múlva már nem lesz ezzel gond, mert nem lesz barátnőd. :P

Amúgy meg: találd ki a fotópárok közül melyik a fiú és melyik a lány.
80150_700bwp.webp

Megnézném a csajod arcát, amikor mondod neki, hogy akkor most csinálunk egy DNS tesztet, mert nem hiszem el, hogy lány vagy. Nagy az ádámcsutkád. 30 másodperc múlva már nem lesz ezzel gond, mert nem lesz barátnőd. :p

Amúgy meg: találd ki a fotópárok közül melyik a fiú és melyik a lány.
80150_700bwp.webp
Ezek után gyanakszom az avatar képedre. :D

Megnézném a csajod arcát, amikor mondod neki, hogy akkor most csinálunk egy DNS tesztet, mert nem hiszem el, hogy lány vagy. Nagy az ádámcsutkád. 30 másodperc múlva már nem lesz ezzel gond, mert nem lesz barátnőd. :p

Egyszer olvastam, hogy a jó házasság titka az, hogy nem kell mindent megmondani.
Nem kell tudnia arról, hogy leteszteled ;)