Igazából már csak beltéren van értelme. Épületharcászat kb.
Ott sincs.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igazából már csak beltéren van értelme. Épületharcászat kb.
Amíg nincs mellény senkin.Igazából már csak beltéren van értelme. Épületharcászat kb.
A jövőt illetően át kell gondolni a radarrendszereket, illetve vannak még a tüzérképességben lévő fejlesztésekről is elképzelések. Annyit lehet tudni egyelőre, hogy év végéig még két-három ügyben állunk majd a nyilvánosság elé .
A jövőt illetően át kell gondolni a radarrendszereket, illetve vannak még a tüzérképességben lévő fejlesztésekről is elképzelések. Annyit lehet tudni egyelőre, hogy év végéig még két-három ügyben állunk majd a nyilvánosság elé .
Ezek vajon mik lehetnek ? az egyik gondolom a légvédlem.
De van. Lényegében csak itt maradt. Itt még érvényesül a tűzerő.Ott sincs.
De van. Lényegében csak itt maradt. Itt még érvényesül a tűzerő.
Géppisztoly épületen belül Lvl 4 mellény alatt.
Jobb híján ide teszem:
"Svédország 40 százalékkal növeli katonai kiadásait a következő öt évben, és 60 ezerről 90 ezerre bővíti hadereje létszámát, mivel egyre feszültebb a viszonya Oroszországgal - jelentette be csütörtökön a kormány."
https://www.portfolio.hu/gazdasag/2...elmergesedett-a-viszony-oroszorszaggal-453098
..
De jó, hogy az oroszokra lehet fogni...
Na mi van egykori vikingek, nem ízlik a muszlim betelepítés?
Igen, de azért kis távon úgy is megüti a rövid sorozat. Most még érdemes megtartani az MP5-öt, de a rövid karabély végül mindenhol váltani fogja.Amíg nincs mellény senkin.
De van. Lényegében csak itt maradt. Itt még érvényesül a tűzerő.
Szerintem annyira azért nem durva ez a svéd haderő , főleg úgy hogy (ahogy a cikk is írja) ilyen a helyzet az oroszokkal , én ezt a “könnyű páncélosok modernizálását” nem tudom nagyon hova rakni , vajon itt “mire gondolt a költő” ?A svédek a GDP hány %-át költik a seregre? Az is durva, hogy 60.000 fős hadseregük van, de az méginkább, hogy 90.000-esre növelik. Ez annak tükrében hogy ők is 10 millióan vannak nagyon erős!!
A svédek a GDP hány %-át költik a seregre? Az is durva, hogy 60.000 fős hadseregük van, de az méginkább, hogy 90.000-esre növelik. Ez annak tükrében hogy ők is 10 millióan vannak nagyon erős!!
A lvl 3 softot sem üti át a géppisztoly, nem való semmireIgen, de azért kis távon úgy is megüti a rövid sorozat. Most még érdemes megtartani az MP5-öt, de a rövid karabély végül mindenhol váltani fogja.
Sajnos a PUMA-s képet nem találtam meg, csak ezeket:Az EÜ személyzet kap MP7-et meg talán a logisztikás sofőrök,de én csak az EÜ-nél láttam,hogy MP-7 lenne.
CV90 újabb modernizáció?Szerintem annyira azért nem durva ez a svéd haderő , főleg úgy hogy (ahogy a cikk is írja) ilyen a helyzet az oroszokkal , én ezt a “könnyű páncélosok modernizálását” nem tudom nagyon hova rakni , vajon itt “mire gondolt a költő” ?
Szerintem annyira azért nem durva ez a svéd haderő , főleg úgy hogy (ahogy a cikk is írja) ilyen a helyzet az oroszokkal , én ezt a “könnyű páncélosok modernizálását” nem tudom nagyon hova rakni , vajon itt “mire gondolt a költő” ?
Nálunk is normálisabb lenne az 50.000 fős sereg, de nekünk nincs rá zsénk. Most.Szerintem annyira azért nem durva ez a svéd haderő , főleg úgy hogy (ahogy a cikk is írja) ilyen a helyzet az oroszokkal , én ezt a “könnyű páncélosok modernizálását” nem tudom nagyon hova rakni , vajon itt “mire gondolt a költő” ?
Bőven elég lenne szerintem a mostani állományok feltöltése is.Nálunk is normálisabb lenne az 50.000 fős sereg, de nekünk nincs rá zsénk. Most.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..