Krdd.Honnan vették a nem rendszeresített fegyókat?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Krdd.Honnan vették a nem rendszeresített fegyókat?
A kézi páncéltörő fegyvert nem látom, ha jól látom. Lemaradt a rajból ?
Hogy Leia hercegnőt idézzem: "..Törpéket is bevesznek rohamosztagosnak?.."A kézi páncéltörő fegyvert nem látom, ha jól látom. Lemaradt a rajból ?
Ne bánts a törpéket. A legjobb harcosok (Gyűrük Ura)Hogy Leia hercegnőt idézzem: "..Törpéket is bevesznek rohamosztagosnak?.."
(hátsó sor jobb szélső )
Hogy Leia hercegnőt idézzem: "..Törpéket is bevesznek rohamosztagosnak?.."
(hátsó sor jobb szélső )
Urram atyám!Géppisztoly!Hagyjuk is...
Ja, még a végén a járműben maradók nem kapnak rendes karabélyt? Remélem ez így csak parasztvakítás volt, ez egy lövészraj, mégha kilencen nem is fognak együtt szaladgálni általában!Urram atyám!Géppisztoly!Hagyjuk is...
Ja, még a végén a járműben maradók nem kapnak rendes karabélyt? Remélem ez így csak parasztvakítás volt, ez egy lövészraj, mégha kilencen nem is fognak együtt szaladgálni általában!
3 géppisztolyos van a képen. Feltételezem, a harcjármű kezelőszemélyzete 2 fő. A 3. lehet a CG fegyver kezelője ? Mert gondolom nem a rajparancsnokan adtak géppisztolyt ?
Igazad van, nincs. De az államé 50+%-ban, ezért nincs konkurencia.Nem volt ez azért olyan hatalmas feladvány. (Az ST-n kívül nem is hiszem, hogy van másik hadiipari cége egy ilyen méret törpeállamnak)
Ebben egyet kell értsek. Ez pont nem jó ötlet, ha ezt átvesszük a németektől.A cg kezelő rendes karabélyt kap. Géppisztolyt a személyzet. Ami szerintem hiba mivel ott van a bren 2 legrövidebb csövű verziója ami pont akkora mint a skorpió de legalább tűzerőt is jelent. Katonai alkalmazásban nincs helye géppisztolynsk.
Ebben egyet kell értsek. Ez pont nem jó ötlet, ha ezt átvesszük a németektől.
Náluk dívik ez a módi - nem tudom, hogy most is érvényes-e. Náluk MP7-tel lehet elkapni 1-1 katonát a ritka fényképeken.
Reméljük az eddig legyártott Scorpio EVO 3-asokat gyorsan átdobják a rendőrségnek.
A Bren utánrendelésbe meg jön majd a 8"-os csőhosszal.
Már az előbb be akartam tenni, de most telefonról nem találom a képet.Az EÜ személyzet kap MP7-et meg talán a logisztikás sofőrök,de én csak az EÜ-nél láttam,hogy MP-7 lenne.
Igazából már csak beltéren van értelme. Épületharcászat kb.A cg kezelő rendes karabélyt kap. Géppisztolyt a személyzet. Ami szerintem hiba mivel ott van a bren 2 legrövidebb csövű verziója ami pont akkora mint a skorpió de legalább tűzerőt is jelent. Katonai alkalmazásban nincs helye géppisztolynsk.
Igazából már csak beltéren van értelme. Épületharcászat kb.
Amíg nincs mellény senkin.Igazából már csak beltéren van értelme. Épületharcászat kb.