[BIZTPOL] Románia

AmiwCw1.png

S ezek sajnálják le a Lynx Kf41-et....:D
nincs aktív védelme
nincs atgm-je
Bravó Románia, Bravó:D

És ezek szerencsére még mindig a svájcban gyártott első 36 db, amire romániában rakják fel a pót páncélt, integrálják a tornyokat es festik le... a román összeszerelés meg ki tudja hogy áll. Szerencsére.

Még mielőtt nagyon elkezditek lenézni őket a jelenleg még nem létező Lynx és A7 Leoinkból:
Én azért nem szívesen próbálnám ki, milyen amikor azzal 30mm-es Bushmasterrel lőnek rám. Ha meg lesz pénz, bármikor be tudják nyomni a Spike és Iron Fist modulokat, ezek már régóta integrálva vannak arra az MT/UT-30-MK2-as toronyra. Addig örüljünk, amig csórók. APC-ként nem kell szégyelni azt a Piranha 5-öt.

Hermes-450 meg lehet, hogy fegyvertelen. De a felderített információkkal így is elég kárt tud okozni. És nekünk jelenleg még hasonló kategóriájú drónunk sincs.

Szerénység elvtársak szerénység! :)

De a hordozó konténtert nem építették be
Akkor passz.. Szerintem nem hagyják úgy a dolgot... Nem véletlenül akarják saját maguk gyártani, én azt hiszem ha nem is az összesen lesz, de lesz olyan is amin ott fog fityegni a spike... De hátha nem :D Én annak örülnék a legjobban.

Akkor passz.. Szerintem nem hagyják úgy a dolgot... Nem véletlenül akarják saját maguk gyártani, én azt hiszem ha nem is az összesen lesz, de lesz olyan is amin ott fog fityegni a spike... De hátha nem :D Én annak örülnék a legjobban.
L.O.B. írta a piranha topicba hogy sem aps sem atgm nincs hozzá integrálva, egyébként a románok 2.000 darab mit vettek? indítót vagy rakétát?