8x8 APC, tessék választani:
https://21stcenturyasianarmsrace.com/2014/08/26/the-eight-by-eight-apcs-transforming-modern-war/
https://21stcenturyasianarmsrace.com/2014/08/26/the-eight-by-eight-apcs-transforming-modern-war/
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Off, de ez a kép valami trükk, vagy tényleg rotorlapát-távolságon belül repülnek egymástól?
![]()
Lehet tudni arról valamit, hogy tervezünk-e átfogó, egységes C4I rendszert, Battlefield Management System-et? (Nem tudom mi a magyar szakkifejezés, és nem akarok hülyeséget írni)
Valahol valaki találkozott ilyen infomorzsával?
Ez azért nem lehetséges:
1, mert a fegyverzet tartószerkezete nem férne el a két gép között.
2, nincs árnyéka az egyik gépnek sem a másikon, kétlem hogy pont tökéletesen felülről sütne rájuk a nap.
3, a turbulencia miatt egyik vagy mindkét gép lezuhanna, esetleg még a levegőben összeütköznének.
(4, a lapátokat már ledarálták volna egymáson)
Állítólag annál kevesebb.Az US Army fel millió dollárért kapta a Maxxprokat radió es minden nelkül 2010-12-ben. Attól ma csak dragabb lehet, a török járgány is ennek többszöröse lesz szerintem.
Mivel a Németek is a Sitawaret választották, ezért szerintem nem kell nagy jóstehetség ahhoz hogy mi mit fogunk választani...Lehet tudni arról valamit, hogy tervezünk-e átfogó, egységes C4I rendszert, Battlefield Management System-et? (Nem tudom mi a magyar szakkifejezés, és nem akarok hülyeséget írni)
Valahol valaki találkozott ilyen infomorzsával?
Mivel a Németek is a Sitawaret választották, ezért szerintem nem kell nagy jóstehetség ahhoz hogy mi mit fogunk választani...
te vagy az X.dik aki ezt linkeli...A h145-höz Domán azt írja lesz RWR és LWR
http://real.mtak.hu/104513/1/RTK_2019_1_8_Doman.pdf
Azonban megállapítható, hogy a forgószárnyas képesség megújításának egyik legfontosabb eleme az, hogy az Airbus H145 rendelkezni fog olyan fedélzeti elektronikai önvédelmi rendszerekkel,mint a korszerű radar és lézerbesugárzás-jelzők, valamint a rakéta támadásra figyel-meztető rendszer,illetve a passzív radar-és infravörös önirányítású rakéták elleni csapdák, amelyek nagyfokú technológiai fejlettséget és hatékonyságot adnak a jelenleg rendszeresített helikopterekhez képes, biztosítva a forgószárnyas képesség megújítását a túlélőképesség növelés vonatkozásában.
Mivel a Németek is a Sitawaret választották, ezért szerintem nem kell nagy jóstehetség ahhoz hogy mi mit fogunk választani...
De, persze az is lehet...Nem valamilyen Rheinmetall által fejlesztett szoftver lesz?
Az US Army fel millió dollárért kapta a Maxxprokat radió es minden nelkül 2010-12-ben. Attól ma csak dragabb lehet, a török járgány is ennek többszöröse lesz szerintem.
Egyszerűen harcvezető rendszer magyarul.
Off, de ez a kép valami trükk, vagy tényleg rotorlapát-távolságon belül repülnek egymástól?
![]()
Mit hallottál, mennyibe fáj?Állítólag annál kevesebb.
A torok kebabosok alapara is kb annyi es mi szazaval rendeltuk, szoval meg lennek lepodve, ha fegyverestul-mindenestul ne allnanak meg egymillio alatt - ami kifejezetten jo ar lenne.
Az 150-180 millió Ft. Meseszerű. Forrás van esetleg? Ki mennyiert vette?
Az eddig megkötött szerződésekről nincs nyilvános ár. Én legalább is nem találtam.Az 150-180 millió Ft. Meseszerű. Forrás van esetleg? Ki mennyiert vette?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..