P
Pogány
Guest
Azoknak akik kivégeznék az orosz kiskatonát https://vesma.today/news/post/11166-kak-i-pochemu-ramil-shamsutdinov-
Én végigolvastam, és valahogy nem tudom őszintén elítélni a szerencsétlent.
Az orosz hadseregben úgy bánnak az újoncokkal/fiatal katonákkal mint az állatokkal (sem szabadna). Igazán észhez térhetnének és betilthatnák ezt a szégyenletes hagyományt.
Jópár éve volt egy szerencsétlen akit úgy összevertek, szintén orosz hadsereg persze, hogy odalett az egyik keze, a lábai, meg a nemi szerve. Szóval megértem ezt. Ugyanaz az ostoba rangkórság és hatalmaskodás mint a munkahelyeken a tipikus kápó közép és felsővezetők részéről, csak itt sokkal jobban ki van szolgáltatva ennek a delikvens. Nagyon el van szállva az emberiség ilyen szutyok része mindenhol, de itt azért rácsesztek. Az azért némi derű ebben, hogy annyira magabiztosak a szaremberek ebben a hatalmi védelemben, hogy elfelejtik, hogy fegyveres emberekkel szarakodnak.
Persze gondolom a tiszti kar hárít mint a gép és a szemét kiskatonát gyűlöli és akarja majd lelövetni egy rakás pöcs hadbíró fellengzős ítélete után, merthát az csak kiskatona, nem emelkedett az ő felső szintjükre. Minden ilyen történettel felgyűlik bennem az undor a szervezett emberi társadalom ellen. Undorító, ahogy jogot vesznek maguknak a patkánykodásra és aztán megrettenve a válaszcsapástól még tovább patkánykodnak a jogaik nevében. Nem hergelem magam tovább. Undorító.