[HUN] T-72 korszerűsítés

Nem azt mondtam, hogy nincs szükség harckocsira, hanem azt, hogy a szerepe jelentősen csökkent.
Nem azt mondtam, hogy a harckocsi idejétmúlt, hanem azt, hogy egyszerűen sokkal több olyan cucc van a modern csatatereken, ami képes felderíteni és ami képes szétkapni.

A modern csatatereken igen, de a mi lehetséges ellefeleink nem tartoznak oda.
Az A7+ boven top MBT jelenleg.

Nem azt mondtam, hogy nincs szükség harckocsira, hanem azt, hogy a szerepe jelentősen csökkent.
Nem azt mondtam, hogy a harckocsi idejétmúlt, hanem azt, hogy egyszerűen sokkal több olyan cucc van a modern csatatereken, ami képes felderíteni és ami képes szétkapni.

A szerepét nem az határozza meg,hogy hány potenciális veszélyforrás van hanem az,hogy milyen képességei vannak.A harckocsi képessége nem csökkent azzal,hogy megjelentekna drónok.

De fordítsuk meg a gondolkodást!Mit használnál arra amire a harckocsi való?

Amúgy mit kell még vergődni?
Van két ember, akik fel akarják újítani ezeket, mindenki más meg nem. Ezek az álláspontok hónapokkal ezelőtt megszilárdultak.
Fingot reszeltek hónapok óta.

Amúgy mit kell még vergődni?
Van két ember, akik fel akarják újítani ezeket, mindenki más meg nem. Ezek az álláspontok hónapokkal ezelőtt megszilárdultak.
Fingot reszeltek hónapok óta.
Csak a nagy fingreszelgetrsbe kiderult hogy tata es a harckocsizokmis szamitanak a 72 re valamilyen formaban./ugye a szakma./

Nehezen adjátok fel. :)
Figyelj nem mimtha az itteni allasfoglalasoknak barmimkoze lenne a dologhoz. De ha mar a szakma is kimondja hogy szamolnak veluk es keresik a lehetosegeket a honvedelmi miniszter is kimondta hogy szamolnak veluk ha uzemeltetesuk megoldott... Nemtudom miert a maradas partiak erolkodnek es a kohozok velememye miert nem erolkodes?

Lehet jonni az a 4 el elorrol lehet kezdeni. De nincs a piacon normalis! Elso szerias leo a1 bol a 4 re hozott valamik vannak a spanyoloknal letarolva... 3 szazad arabol 6 szazad 72 es uzemeltetheto 15 evig. Azok felujitasanak arabol 3 x anyi 72 est lehet felujitani ugy hogy vastagon fog a ceruza es meg egy bizonyos szintu korszerusites is belefer... Es nem kell uj loszer meg kiszolgalo eszkozok meg csilivili hangar meg egyebek /es nem tatan kivanok soorolni vahy sajnalni a penzt.../ de ez van. Es felallhat egy hk zaszloalj ha fele tartalekos aakkor is... Es mire oda jutunk lehetosegbe hogy uj a7 esek /netan leo3/ vagy eurotank vagy barmi lessz... Van egy kouel feltoltott hk zaszloalj.... Akit at kell kepezni /akit a4 rol is at kellene kepezni./ de lessz/lehet addigra letezo alegyseg harckocsizokkal... Nem akkor kell majd embert vadaszni meg atkepezni ...
Ha konfliktus lenne addig tamogatni egy lovzt aggokor is megfelelne. De beke van es a legfobb cel most nem a harc hanem az hogy meglegyen a lehetoseg az uj technikara... Mert hiaba rendelnenk ujjabb a7 eseket... Ha nincsenek harckocsizojaink... Eggyszerre nem lehet akkora tomeget bevonzani... Valami alapnak lennie kell... Es az az egy szazad a 4 kikepzesre eleg arra nem hogy egy ujjab hkz allomanyanak az uj technikara megalapozd... Egy uj hkz hez elsonek a hkzt kell felallitani valamilyen technikaval amivel pufferelni lehet az allomanyt /gyujteni./ hogy mire megjon az uj technika legyen kit raultetni... Es ne a masik hkzt kelljen felezni... Majd mindkettot toltogetni...
Aki sajnalja ra a penzt hat istenem... Elarulom nem jonne ki belolle a legieronek par korszeru iranyitott raketanal tobb... Az uj technika meg hogy mi lessz leo 2 a7 leo 2 a8 eurotank leo3 vagy lynx konnyu hk a jovo zeneje... De ha nincs kinek cserelni nem is lehet valamit cserelni...