Akkor holnap kebab lesz ebédre?![]()
Írtam tegnap, vagy tegnap előtt, pénteken, kebabozó autók....

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor holnap kebab lesz ebédre?![]()
Ahhh vannak nagyon elvetemültek közöttük....Szerintem aki itt van már megszokta az ilyeneket![]()
Mintha valami hétfői bejelentést említettek volna még...Írtam tegnap, vagy tegnap előtt, pénteken, kebabozó autók....![]()
Mintha valami hétfői bejelentést említettek volna még...![]()
Nekem a hétfő nem jó! Legyen már holnap!Mintha valami hétfői bejelentést említettek volna még...![]()
Mi ez? 3 kívánság? Pöttyös labda nem kéne?Nekem a hétfő nem jó! Legyen már holnap!![]()
Ha egy bejelentés akkor péntek , bár karácsony miatt.Nekem a hétfő nem jó! Legyen már holnap!![]()
Izgatottan várom, mikor dobja be valaki, hogy kéne venni. Kefírek kisérik és a Challengereknek nyomják a légi támogatást.
Nekem is fura érzéseim vannak. Hadipari Karácsony van.Mi a fasz történik itt kicsiny hazánkban???![]()
A torta tetejére befuthatnának a kebabos karavánok....
Esküszöm megcsókolom a földet is!![]()
Végülis ugyanaz a hajtóműve, mint az S-3 Vikingnek...Izgatottan várom, mikor dobja be valaki, hogy kéne venni. Kefírek kisérik és a Challengereknek nyomják a légi támogatást.![]()
Amúgy ennek a nagy összeborulásnak tényleg oka kell, hogy legyen. Valami komoly háttér paktum lehet. De én is örülök.Volt olyan hír korábban, hogy a német kormány egybe akarta gyúrni a KMW-t és a Rheinmetallt ha jól emlékszem. Fura, hogy ennyi mindent beruháznak itt és ennyire szorosra fűzik a viszonyt a magyar kormánnyal. Mindenesetre én örülök neki.
Ami a várpalotai lőszergyárat illeti, volt elmélkedés a csöves légvédelemmel kapcsolatban, hogy milyen űrméretű lesz vajon.. Nos, innen nézve ha nem változik semmi, akkor 30mm-es lesz az infó alapján. Mondjuk az azért szintén nem lesz rossz, ha modern lőszerek gyártása is menni fog itthon.
Izgatottan várom, mikor dobja be valaki, hogy kéne venni. Kefírek kisérik és a Challengereknek nyomják a légi támogatást.![]()
Hurrá!https://www.portfolio.hu/global/202...banoszer-gyara-epul-meg-magyarorszagon-462274
A kormánybiztos kérdésünkre elmondta:
még egy haderőfejlesztési bejelentésre számíthatunk idén, ez a 4x4-es katonai járművek beszerzésével lehet kapcsolatos.
az Eu-s támogatások euróban jönnek befelé matek innetől, én csak attól félek, hogy ha majd erősíteni kell hosszú távon a forintot abba esetleg a bicska beletörik.Nem igazán tudom elképzelni, hogy ez a jelenlegi árfolyam bárkinek is kedvező lenne. Ma az euro középráfolyam ugyan csak "356", de az is hihetetlen hogy ezt csak nak gondoljuk![]()
.....öööö, ez az információ mire is jött?Nem igazán tudom elképzelni, hogy ez a jelenlegi árfolyam bárkinek is kedvező lenne. Ma az euro középráfolyam ugyan csak "356", de az is hihetetlen hogy ezt csak nak gondoljuk![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..