A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

@krisss A Gidránok festése itthon történt? Lehet egyáltalán tudni, hogy mi most a helyzet camo téren? Remélem ez lesz minden páncéloson.

Fotó csak amit látunk, de ha Tatán vannak ezek is, akkor a tatai katonák össze tudják hasonlítani a Leopárdokkal. Nekem nem tűnnek egységesnek a színkódok a két harcjárművön. Egységes festésnek kellene lenni. Azért a RAL kódokat csak meg tudjuk adni, bárki is készíti egy megrendelésünkre az adott eszközt.

Fotó csak amit látunk, de ha Tatán vannak ezek is, akkor a tatai katonák össze tudják hasonlítani a Leopárdokkal. Nekem nem tűnnek egységesnek a színkódok a két harcjárművön. Egységes festésnek kellene lenni. Azért a RAL kódokat csak meg tudjuk adni, bárki is készíti egy megrendelésünkre az adott eszközt.
Kriss írta, hogy ő a Lynx-ben fog ülni, így gondolom Klapkás. Éppen ezért kérdeztem őt, de nyílván államtitok kategória ez a komoly kérdés :oops:. (Nem neheztelek, hogy nem válaszolta meg a tutit, és nem is támadásnak szántam ezt a hozzászólást)

Kriss írta, hogy ő a Lynx-ben fog ülni, így gondolom Klapkás. Éppen ezért kérdeztem őt, de nyílván államtitok kategória ez a komoly kérdés :oops:. (Nem neheztelek, hogy nem válaszolta meg a tutit, és nem is támadásnak szántam ezt a hozzászólást)
Igazából fogalmam sincs melyiket baszták is el végül a kettőből és melyik volt az amit tényleg olyannak szántak amilyen, majd ha a többi cuccot hozzák ki fog derülni.

Igazából fogalmam sincs melyiket baszták is el végül a kettőből és melyik volt az amit tényleg olyannak szántak amilyen, majd ha a többi cuccot hozzák ki fog derülni.
Köszi a választ! Akkor várunk és reménykedünk. Érzelmi és marketing szempontokból nagyon pozitív lenne az egységes dizájn az új járművek terén.

• Tetszik
Reactions: Pogány
Na akkor a 4x4 és a 8x8 (?) kipipálva, jöhet a belengetett helikopter és uav projekt...!:) meg a Mars 2 (ha Himars az se baj) atacms-al!:) Meg a F- ...ja nem, Grippen E!:)

Elképesztő mekkora tévedésben van az egész forum , itt spekuláltok össze vissza hogy vajon mi lesz a Gripenek váltója , mintha ez valami jövőbeli dolog lenne , pedig ez már rég múlt idő , aláírt szerződés van egy teljesen új fejlesztésű repülőgépre , csak még nem hozták nyilvánosságra ...

A gépet Paramount air industries fejlesztette milliárdokért , a model neve Mbaircraft ! Dél afrikai legkiválóbb produktuma , nem véletlen kerül több milliárd dél afrikai randba ...

Nem figyelitek a jeleket a színfalaka mögött !! pedig ott vannak , csak vakok vagytok , észre se veszitek hogy az orrotok előtt történik a csillagászíti fejlődés az egeinken , 2021-re már jönnek az első példányok

Elképesztő mekkora tévedésben van az egész forum , itt spekuláltok össze vissza hogy vajon mi lesz a Gripenek váltója , mintha ez valami jövőbeli dolog lenne , pedig ez már rég múlt idő , aláírt szerződés van egy teljesen új fejlesztésű repülőgépre , csak még nem hozták nyilvánosságra ...

A gépet Paramount air industries fejlesztette milliárdokért , a model neve Mbaircraft ! Dél afrikai legkiválóbb produktuma , nem véletlen kerül több milliárd dél afrikai randba ...

Nem figyelitek a jeleket a színfalaka mögött !! pedig ott vannak , csak vakok vagytok , észre se veszitek hogy az orrotok előtt történik a csillagászíti fejlődés az egeinken , 2021-re már jönnek az első példányok
???

Na akkor a 4x4 és a 8x8 (?) kipipálva, jöhet a belengetett helikopter és uav projekt...!:) meg a Mars 2 (ha Himars az se baj) atacms-al!:) Meg a F- ...ja nem, Grippen E!:)
Szerintem 2021. szép csendben szóljon a humán erőforrás rendbetételéről. Normális laktanyák, normális bérek és karrier modell (nem az az okádék, mint ami más szervnél van), max annyit szánni technika beszerzésére amennyi szükséges.

jaj most miért kell lelőni a poént?

• Tetszik
Reactions: Koleszkaja
Mivel ők gyártást nem akarnák kiadni ezért arra kellene törekedni hogy mind a kettő integrálhatóvá válljón egy konfliktus helyzetben ha nem gyártjuk már.
Most már"illene" vmiből kihagyni a németeket, legyen lengyel!
Egyenlőre a Németektől jön/függ az eu-s pénz úgyhogy maradjunk a Németeknél!A tecnológiáról nemis beszélve!

"If Poland, with a GDP that is a fifth of the UK’s, can field four armoured divisions. if Hungary, with a GDP that is one-sixteenth of the UK’s. can acquire Leopard 2A7+ tanks, KF41 Lynx IFVs, and PzH 2000 howitzers. If France, which, like the UK maintains a submarine-based nuclear deterrent, can field six over-strength brigades, and easily bring into service a steady stream of new equipment, then the problem of the British Armed Forces isn’t a lack of money, the problem is deeper – it is structural."

Ugye milyen fura ezt olvasni?... És milyen jó :rolleyes: