A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Ha a toborzást szeretnénk javítani tanulhatunk a román haditengerészettől.

Ez szerintem humor kategoria.

Ide teszem mert ennek szerintem lesznek magyar vonatkozásai is.

2020 ban - a fegyver embargónak köszònhetően - az előzô évi €344.4 millióról €28 millióra csökkent a Német fegyver export Török o. ba!
https://en.topwar.ru/178749-rekordn...komplektujuschih-v-turciju-upal-v-15-raz.html
Szerintem Német kormányzati szinten jelenleg minden Török fegyver üzlet ellenjavalt - úgy az export mint az import - aminek lehetnek kihatásai a Török - Magyar - Német (Rheinmetall) üzletre...

• Tetszik
Reactions: fishbed and Pogány
Ide teszem mert ennek szerintem lesznek magyar vonatkozásai is.

2020 ban - a fegyver embargónak köszònhetően - az előzô évi €344.4 millióról €28 millióra csökkent a Német fegyver export Török o. ba!
https://en.topwar.ru/178749-rekordn...komplektujuschih-v-turciju-upal-v-15-raz.html
Szerintem Német kormányzati szinten jelenleg minden Török fegyver üzlet ellenjavalt - úgy az export mint az import - aminek lehetnek kihatásai a Török - Magyar - Német (Rheinmetall) üzletre...
Ezért fog nálunk realizálódni az együttműködés. Ez már egy magyar projekt.

A festékeseknek küldeném minden topikba!
FB-IMG-1609783069369.jpg

Érdekes a cikk, de azért ne gondoljuk realitásnak azt, hogy az USAban lévő hadiipari gyártó lobby be enged egy NEM hazai gyártású eszközt ilyen óriási mennyiségben.
Minimum a helyi gyártás. A kifejlesztést tudom hazánkban elképzelni. A sorozat gyártás meg USA ban és már az is óriási hazai (Magyar) siker lenne. Más országokba történő értékesítés esetén pedig jó referencia :-) (persze itt a sötét kis műhelyemben okos az ember...... tévedés jogát fenntartva....) :-) :-)

Érdekes a cikk, de azért ne gondoljuk realitásnak azt, hogy az USAban lévő hadiipari gyártó lobby be enged egy NEM hazai gyártású eszközt ilyen óriási mennyiségben.
Minimum a helyi gyártás. A kifejlesztést tudom hazánkban elképzelni. A sorozat gyártás meg USA ban és már az is óriási hazai (Magyar) siker lenne. Más országokba történő értékesítés esetén pedig jó referencia :) (persze itt a sötét kis műhelyemben okos az ember...... tévedés jogát fenntartva....) :) :)
Az usában gyártott verzióhoz egy alátétnyi közünk nem lenne.