Csillagrombolón Kalocsai néptáncot!na majd mi is tartunk nekik ugyanott!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csillagrombolón Kalocsai néptáncot!na majd mi is tartunk nekik ugyanott!
Ezért fog nálunk realizálódni az együttműködés. Ez már egy magyar projekt.Ide teszem mert ennek szerintem lesznek magyar vonatkozásai is.
2020 ban - a fegyver embargónak köszònhetően - az előzô évi €344.4 millióról €28 millióra csökkent a Német fegyver export Török o. ba!
https://en.topwar.ru/178749-rekordn...komplektujuschih-v-turciju-upal-v-15-raz.html
Szerintem Német kormányzati szinten jelenleg minden Török fegyver üzlet ellenjavalt - úgy az export mint az import - aminek lehetnek kihatásai a Török - Magyar - Német (Rheinmetall) üzletre...
A legjobb ami belefér a büdzsébe. De kiébe? Hadimarketing: belefér a büdzsébe - JOGALAPPALÜdv!
Volt már?
"A legjobb repülőgép, ami belefér a büdzsébe"
Interjú Jacques Bothelinnal a Breitling Jet Team volt főpilótájával, aki már kipróbálhatta az új L-39NG Albatroszt.index.hu
Ezt a saját üzleti gépére értette szerintem.A legjobb ami belefér a büdzsébe. De kiébe? Hadimarketing: belefér a büdzsébe - JOGALAPPAL
Kell nekünk ez a repcsi?Ezt a saját üzleti gépére értette szerintem.
Hát az övé nem, azt szerintem nem is adnáKell nekünk ez a repcsi?
Az interjú alanya: igen. De a cikk nem az ő gépéről szól...Ezt a saját üzleti gépére értette szerintem.
na de akkor mi öröme lesz a makettezőknek????A festékeseknek küldeném minden topikba!
Érdekes a cikk, de azért ne gondoljuk realitásnak azt, hogy az USAban lévő hadiipari gyártó lobby be enged egy NEM hazai gyártású eszközt ilyen óriási mennyiségben.Több szintet ugrott a magyar hadiipar az elmúlt években
A végén egy amerikai kitekintéssel.
Az usában gyártott verzióhoz egy alátétnyi közünk nem lenne.Érdekes a cikk, de azért ne gondoljuk realitásnak azt, hogy az USAban lévő hadiipari gyártó lobby be enged egy NEM hazai gyártású eszközt ilyen óriási mennyiségben.
Minimum a helyi gyártás. A kifejlesztést tudom hazánkban elképzelni. A sorozat gyártás meg USA ban és már az is óriási hazai (Magyar) siker lenne. Más országokba történő értékesítés esetén pedig jó referencia (persze itt a sötét kis műhelyemben okos az ember...... tévedés jogát fenntartva....)
Tehát akkor mikor lesz a bejelentés erről?Üdv!
Volt már?
"A legjobb repülőgép, ami belefér a büdzsébe"
Interjú Jacques Bothelinnal a Breitling Jet Team volt főpilótájával, aki már kipróbálhatta az új L-39NG Albatroszt.index.hu
Majd ha a Gripen bizniszt is elsikálják fő vonalakban. Tippre, augusztus-szeptember.Tehát akkor mikor lesz a bejelentés erről?
@Green Leader
Ennyire összefügg a kettő?Majd ha a Gripen bizniszt is elsikálják fő vonalakban. Tippre, augusztus-szeptember.
Sokan észszerűtlennek gondolják egy századhoz jet kiképzők beszerzését. A sokan kitételbe szerényen magamat is beleértem.Ennyire összefügg a kettő?
Szerintem a cég megszerzésével ez eldőltSokan észszerűtlennek gondolják egy századhoz jet kiképzők beszerzését. A sokan kitéletbe szerényen magamat is beleértem.
Becsülöm az optimizmusodat, és el kell ismernem, nekem is a legtöbb eddigi Zrínyis húzás nagyon tetszik.Szerintem a cég megszerzésével ez eldőlt
Remélem, a hazai kiképzés nem lesz szar a NFTC-hez képest. Jó lenne összehozni a NFTC közép-európai megfelelőjét, akkor esetleg...