Filmek és sorozatok

Ki ismeri fel az épületet? ;)

147753239_5058490457526539_2243794810244505298_o.jpg

Ez egy jó beszélgetés arról amiről már itt is szó volt:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Hogy a személyzet életben van, csak az alien beléjük öklendezett egy petét meg némi vegyi anyagot amitől tojássá alakulnak...
Ripley félig átalakulva talál rájuk és megöli őket.
Az alien is azért olyan kómás a végén, mert "elhasználódott" szaporodás után elpusztul.
Ez a rész a könyvben is benne van, emlékeim szerint. (kb. 13 évesen olvastam, de lehet korábban, szóval csak rémlik).

Pár napja megnéztem a filmet (de csak azért mert a film+ volt) és eléggé sok az összefüggés a jelennel és jövővel kapcsolatba.
Elhangzik a rendőrök között hogy "folyton csak a kijárási tilalmat megszegőket üldöznek" Mi is van manapság? Kijárási tilalom !
Nincs ölelés és kézfogás ! Mi van most? "Nem használunk fizikai kontaktust."
Bár a filmben nincs hologram kivetítő ,most pár perce olvastam hogy:
Japán hír fordítóval
"A Murakami Corporation (7292) gyakorlati használatba vett egy technológiát, amely lehetővé teszi a levegőben lebegő képek és videók érintőképernyőként történő kezelését. Mivel a fertőzéssel járó betegségek ellenintézkedéseként növekszik az érintésmentesség iránti igény, várhatóan WC-kben, ATM-ekben, liftekben stb. Nedves kézzel is működtethető, és bármilyen videó lejátszható. Cél, hogy a következő évben megkezdje a tömegtermelést."
+ Önvezető autók ,bár a film 2033-ban játszódik úgy 12 év múlva szerintem nem lesz újdonság az önvezető autó .

• Tetszik
Reactions: fip7
Jön a második évad:

Takeshi Kovacs-al a főszerepben :)

...nélküle meg is bukott a második évad(Valós halál/Altered Carbon), ez Pol-Correct vonal(az ezúttal fekete bőrbe bújtatott főszereplő, a búgó hangú/látens leszbi szerelme :rolleyes: ) nem jött be, nem ez a célközönség fogja eltartani a Netflix-et.

• Tetszik
Reactions: jurgenbauer
Lehet volt már:
Fú, mekkora kedvenc!
Sajnos ezt a részt kivágták a második részből:

• Tetszik
Reactions: fip7