Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én végignéztem, de minek?Nézi valaki az HBO The Undoing pszihotriller minisorozatát?
A harmadik epizódnál járok, és eddig nagyon jó, csak ajánlani tudom!
Viszont rengeteg holokauszt filmünk van! Más úgyse történt itthon akkoriban ...Szomorú, hogy még a finnek is össze tudnak hozni egy normális háborús filmet, mi meg csak hitvány szarokat tudunk felmutatni
Inkább nem kommentálom,...nyilván látványos alkotás lesz, várahatóan a kreativ szlovák akadémikusok majd ihletet kapnak és rittyentenek hozzá valami "szakmai" irodalmat is...csak hogy kerek legyen a történet.Szlávok, avarok, pogány istenségeg és egy "csodaszarvas" ... még csak szlovák és ukrán nyelven lesz elérhetó a NETFLIX még kérdéses.
Csinálják, de ettől még mindig csak egy 34 éves államról beszélünk.Inkább nem kommentálom,...nyilván látványos alkotás lesz, várahatóan a kreativ szlovák akadémikusok majd ihletet kapnak és rittyentenek hozzá valami "szakmai" irodalmat is...csak hogy kerek legyen a történet.
Az a pár mondat, ami a Samo-féle államról / torzsszovétkégbol (mert szerintem arról lesz szó) le van írva a krónikákban, már teljesen ki van belezve, ugyan úgy, mind az Artusról szólo pár mondat a brit krónikákban. Ugyan azon idoben a kaganátusban is izgalmas, de bovebben korul nem írt dolgok folytak (Konstantinápoly ostroma, utódlási viszályok és a bolgárok kiszakadása, stb ...) - kész Kánaán egy filmalkotó számára, akinek így semmivel nincsen kotve a fantáziája, csak legyen pénz mindezt feldolgozni.Inkább nem kommentálom,...nyilván látványos alkotás lesz, várahatóan a kreativ szlovák akadémikusok majd ihletet kapnak és rittyentenek hozzá valami "szakmai" irodalmat is...csak hogy kerek legyen a történet.
...a választott kor, a film stilusa, meg úgy egyébként ez a "fél-fantasy" ez tetszik,...s bár én ilyen mélységekben nem ismerem a kor tágabb történetét - főleg nem vlmi szláv vonalon - , de pont ezért kiváncsi leszek az "előadásmódra"...meg a közönség-reakciókra.Az a pár mondat, ami a Samo-féle államról / torzsszovétkégbol (mert szerintem arról lesz szó) le van írva a krónikákban, már teljesen ki van belezve, ugyan úgy, mind az Artusról szólo pár mondat a brit krónikákban. Ugyan azon idoben a kaganátusban is izgalmas, de bovebben korul nem írt dolgok folytak (Konstantinápoly ostroma, utódlási viszályok és a bolgárok kiszakadása, stb ...) - kész Kánaán egy filmalkotó számára, akinek így semmivel nincsen kotve a fantáziája, csak legyen pénz mindezt feldolgozni.
Végül is, anno csináltak Star Wars Karácsonyi Különkiadást is ......a választott kor, a film stilusa, meg úgy egyébként ez a "fél-fantasy" ez tetszik,...s bár én ilyen mélységekben nem ismerem a kor tágabb történetét - főleg nem vlmi szláv vonalon - , de pont ezért kiváncsi leszek az "előadásmódra"...meg a közönség-reakciókra.
Ja, igazad van...Végül is, anno csináltak Star Wars Karácsonyi Különkiadást is ...
Végül is, anno csináltak Star Wars Karácsonyi Különkiadást is ...
Ahogy Mel Brooks mondta Richard királynak: "Egy hülyeség!"Ünnepi!
Az Élet Ünnepét tartották benne,semmi köze sem volt a karácsonyhoz.
Dvd-n kezdtem el gyűjteni, de eléggé lehetetlen küldetésnek tűnik, sok népszerűtlenebb filmet csak egyszer adtak ki
B-kategóriás Made in China akciófilm Milla Jovovich és kis hazánk fővárosának szereplésével.
Mila Kunis?Az Ukrajnához köthető (kb.) egyetlen piacképes brand (Milla Jovovich).
Érdekes jelenség, hogy pár éve egyre több hírben litvánként/... említik a korábbi(valós), ukrán(orosz) helyett.
Maga a film(The Rookies) kínai pénz/produceri próbálkozás. Érdekes, hogy "papíron" nem a férje rendezte.
A szakmától nem idegen mondjuk, hogy valaki befuttatását a háttérben valójában dolgozó nevesebb rendező(esetünkben akár Paul William Scott Anderson) tudása segíti.
...és ennek a fordítottja is "megesik", amikor a nevet adja valaki, de a munkát(és esélyt a kitörésre) egy addig háttérben dolgozó "kezdő" kapja, mint a Ragadozók (Predators) esetében a már neves Robert Rodrigez, aki az eredeti rendezői felkérését átváltotta produceri státuszra és a rendezői munkával megbízta Antal Nimród-ot, aki a rendezői munkát --szerintem egész jól-- végezte el.