[BIZTPOL] Románia

eközben mi:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ez jó hír, amíg mi Erdélyt és a Partiumot igyekszünk a csonkaországgal összekötni, addig mordor és a Kárpátok között 1 fő vasútvonal van, autópályáról meg ne is beszéljünk.

Hát csak vásárolgassanak mindenféle drága cuccot. Amíg a pénzt költik minden inkoherens marhaságra, addig csak jó. A HIMARS-tól nincs mit félni, önmagában nem ér semmit.
Ugyanakkor feltéve, de meg nem engedve, ha mégis akkora ökrök lennének, hogy kitáraznak ránk, utána mi lesz? Mindenki meg fogja simogatni a buksijukat? Fasság az egész. Azt mondom vegyenek még meg vegyenek még hadihajókat is meg Patriotot még jó sokat. Hadd rohadjon benne a pénzük.

Jóéccakát.

Hát csak vásárolgassanak mindenféle drága cuccot. Amíg a pénzt költik minden inkoherens marhaságra, addig csak jó. A HIMARS-tól nincs mit félni, önmagában nem ér semmit.
Ugyanakkor feltéve, de meg nem engedve, ha mégis akkora ökrök lennének, hogy kitáraznak ránk, utána mi lesz? Mindenki meg fogja simogatni a buksijukat? Fasság az egész. Azt mondom vegyenek még meg vegyenek még hadihajókat is meg Patriotot még jó sokat. Hadd rohadjon benne a pénzük.

Jóéccakát.
Én sem értem itt egyesek rettegését, mintha ezek nélkül már a lerohanásukat terveztük volna.

Azért a lebecsülés soha nem volt jó tanácsadó. Pillanatnyilag ugyanis nem nagyon tudnánk mivel megállítani őket, csak az emberek, itteniek és erdélyiek aktív ellenállásával. Pillanatnyilag az USA és a NATO kedvencei.... Tehát nyugi. Erősödjünk. Mosolyogjunk. Azután meglátjuk milyen sz@ban lesz a világ.

Azért a lebecsülés soha nem volt jó tanácsadó. Pillanatnyilag ugyanis nem nagyon tudnánk mivel megállítani őket, csak az emberek, itteniek és erdélyiek aktív ellenállásával. Pillanatnyilag az USA és a NATO kedvencei.... Tehát nyugi. Erősödjünk. Mosolyogjunk. Azután meglátjuk milyen sz@ban lesz a világ.
Én is mindig úgy voltam vele, jobb félni, mint megijedni. Engem roppant irritál a Patriot-juk meg a Himars. Szerintem az utóbbit csak megvehették, de sajnos én még sehol nem hallottam vagy olvastam róla,hogy nálunk van-e tervbe véve rakétatüzérség . Az utóbbiból ha jól emlékszem, 54-et akartak vásárolni,amiből lett 16 db. Egyáltalán nagyjaink tudják,mi az a Himars?! Persze, nem a katonákra értem. Úgyhogy azonnal kéretek megrendelni valamiféle rakétatüzérséget, nekem jó a Lora is. :D:D:D:D

Jóéccakát.
Nem a HIMARStól, hanem az ATACMStől kell félni. Ha azt "kirárazzák", akkor csak csónakon fogsz átkelni a Dunán és a Tiszán.

• Tetszik
Reactions: blogen and Pogány
Nem kell megvarni mig ok lonek vele eloszor. Amennyiben igy teszunk ugy eleg ellene meg egy filleres eszkoz is ami megallitja. 16 db, nem 160db lesz nekik. Addig is fel kell merni hol, milyen korulmenyek kozt taroljak, milyen utvonalat hasznal a laktanya elhagyasakor, hol taroljak a loszerkeszletet, hol lenne a telepitesi korzete. Es ezt itthon valakiknek ejjel kettokor is fejbol tudni kell.