Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Remélem a rakétatüzérség+drón kérdést hamarosan megoldjuk.
Ez jó hír, amíg mi Erdélyt és a Partiumot igyekszünk a csonkaországgal összekötni, addig mordor és a Kárpátok között 1 fő vasútvonal van, autópályáról meg ne is beszéljünk.
Több mint kellemetlen. Főleg, hogy letolt gatyával állunk előttük, az ATACMS-t nem is említve.
A patriot az övéké, vagy csok ott állomásoztatják az amcsik? És ez?
Talán nem csak nekem tűnik úgy, hogy egy 300 km hatótávolságú ballisztikus rakéta a szomszédban nagyrészt idézőjelbe teszi az eddigi beszerzéseinket.Hazai rakétatüzérségről nagyon nagy a csend! Sajnos!
Talán nem csak nekem tűnik úgy, hogy egy 300 km hatótávolságú ballisztikus rakéta a szomszédban nagyrészt idézőjelbe teszi az eddigi beszerzéseinket.
Az sem az övéké! Ők sehol sem lennének ha az USA kicsit nem tolná őket, csorogjon csak a nyáluk amíg tehetik!Forumon meg már az amcsi MQ-9-re csorog a nyáluk.
Talán nem csak nekem tűnik úgy, hogy egy 300 km hatótávolságú ballisztikus rakéta a szomszédban nagyrészt idézőjelbe teszi az eddigi beszerzéseinket.
A vaskupola leszedi nem?
jóreggelt,Talán nem csak nekem tűnik úgy, hogy egy 300 km hatótávolságú ballisztikus rakéta a szomszédban nagyrészt idézőjelbe teszi az eddigi beszerzéseinket.
Én sem értem itt egyesek rettegését, mintha ezek nélkül már a lerohanásukat terveztük volna.Hát csak vásárolgassanak mindenféle drága cuccot. Amíg a pénzt költik minden inkoherens marhaságra, addig csak jó. A HIMARS-tól nincs mit félni, önmagában nem ér semmit.
Ugyanakkor feltéve, de meg nem engedve, ha mégis akkora ökrök lennének, hogy kitáraznak ránk, utána mi lesz? Mindenki meg fogja simogatni a buksijukat? Fasság az egész. Azt mondom vegyenek még meg vegyenek még hadihajókat is meg Patriotot még jó sokat. Hadd rohadjon benne a pénzük.
Jóéccakát.
Én is mindig úgy voltam vele, jobb félni, mint megijedni. Engem roppant irritál a Patriot-juk meg a Himars. Szerintem az utóbbit csak megvehették, de sajnos én még sehol nem hallottam vagy olvastam róla,hogy nálunk van-e tervbe véve rakétatüzérség . Az utóbbiból ha jól emlékszem, 54-et akartak vásárolni,amiből lett 16 db. Egyáltalán nagyjaink tudják,mi az a Himars?! Persze, nem a katonákra értem. Úgyhogy azonnal kéretek megrendelni valamiféle rakétatüzérséget, nekem jó a Lora is.Azért a lebecsülés soha nem volt jó tanácsadó. Pillanatnyilag ugyanis nem nagyon tudnánk mivel megállítani őket, csak az emberek, itteniek és erdélyiek aktív ellenállásával. Pillanatnyilag az USA és a NATO kedvencei.... Tehát nyugi. Erősödjünk. Mosolyogjunk. Azután meglátjuk milyen sz@ban lesz a világ.
Nem a HIMARStól, hanem az ATACMStől kell félni. Ha azt "kirárazzák", akkor csak csónakon fogsz átkelni a Dunán és a Tiszán.Hát csak vásárolgassanak mindenféle drága cuccot. Amíg a pénzt költik minden inkoherens marhaságra, addig csak jó. A HIMARS-tól nincs mit félni, önmagában nem ér semmit.
Ugyanakkor feltéve, de meg nem engedve, ha mégis akkora ökrök lennének, hogy kitáraznak ránk, utána mi lesz? Mindenki meg fogja simogatni a buksijukat? Fasság az egész. Azt mondom vegyenek még meg vegyenek még hadihajókat is meg Patriotot még jó sokat. Hadd rohadjon benne a pénzük.
Jóéccakát.