A lényeg, hogy nekünk is jó legyen,...Megtoltuk az RM szekerét rendesen... "Hungarian Lynx order in Q4 lifted backlog to new record high"
Ez pedig egy bővített pénzügyi jelentés: Annual Report 2020
Megtoltuk az RM szekerét rendesen... "Hungarian Lynx order in Q4 lifted backlog to new record high"
Ez pedig egy bővített pénzügyi jelentés: Annual Report 2020
Gidrán, NMS, 8X8 mi lehet még ?we envisage further business potential over the years ahead.
Mennyi esélye van, hogy a Rheinmetall gyárban esetleg összehoznának valamiylen Patria modot?
Csak mert a hlten a youtubon már kétszer belefutottam Patria reklámba.
Úgy emlékszem legutóbb a Gripen beszerzéselőtt futottam bele JAS-39-esrekámba, akkor ugye főleg újságokban nyomultak.
Annyi Patrias hirt talaltam a héten, hogy a bolgarok pályázatán indultak, kb 200-as megrendelés, de anyagi okok miatt csúszik a projekt, akár éveket.Mennyi esélye van, hogy a Rheinmetall gyárban esetleg összehoznának valamiylen Patria modot?
Csak mert a hlten a youtubon már kétszer belefutottam Patria reklámba.
Úgy emlékszem legutóbb a Gripen beszerzéselőtt futottam bele JAS-39-esrekámba, akkor ugye főleg újságokban nyomultak.
Ez alapján az RM kiadvány alapján Lynx darabára 8,5m € körül van. Azt nemtom' a "support" benne van-e vajon, vagy csak a "vas".
Benne van?
Azt írta, hogy 2 milliárd $ a magyar Lynx csomag, a 9 Wiesel-lel.Ezt hol írták vagy melyik dokumentum melyik adatából számoltad ki?
Pedig van abban a bővített jelentésben más is. Kíváncsi vagyok, hogy kinek fog először feltűnni?Nekem ebből ez volt egy fontos infó!
Melyik oldalon van ?Pedig van abban a bővített jelentésben más is. Kíváncsi vagyok, hogy kinek fog először feltűnni?![]()
Benne.Ez alapján az RM kiadvány alapján Lynx darabára 8,5m € körül van. Azt nemtom' a "support" benne van-e vajon, vagy csak a "vas".
Benne van?
Több oldalon is!Melyik oldalon van ?![]()
Írd! Kérlek! Ne várass!Több oldalon is!
Lehet, hogy lukra futottam, ........de szerintem nem!![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..