Aztan majd jonnek a medven lovaglo kepek, hogy a lepcson szaladgalo "fiatalember" jol lathassa.Vagy egyszerűen csak valamelyik uráli vezetési ponton vannak.
Aztan majd jonnek a medven lovaglo kepek, hogy a lepcson szaladgalo "fiatalember" jol lathassa.Vagy egyszerűen csak valamelyik uráli vezetési ponton vannak.
Megjöttek:Aztan majd jonnek a medven lovaglo kepek, hogy a lepcson szaladgalo "fiatalember" jol lathassa.
Képek:Vlagyimír Putyin a szibériai tajgában tölti a hétvégét Szergej Sojgu társaságában
www.facebook.com
Putyin és Sojgu a tajgán. Kár hogy ők isnl kiöregedtek, de a demens bácsinál szemmel láthatóan tökösebbek.Megjöttek:
![]()
Putyin és Sojgu a tajgán. Kár hogy ők isnl kiöregedtek, de a demens bácsinál szemmel láthatóan tökösebbek.
A videó végén döngetnek egyet a lánctalpassal.
GAZ 3351Az a lánctalpas egy Bv206?
Máshol meg azt lehet olvasni (mondjuk rejtve itt is benne van), hogy csak orosz állampolgároknak lehet földje.
Orosz tankok, tegnapi felvétel.
Lefordítottam, de nem értem. Ki tagadott meg és mit? Az LPR egységei tagadták meg a parancsot?Az LPR bejelentette, hogy az ukrán biztonsági erők megtagadják a parancsok végrehajtását
![]()
В ЛНР заявили об отказе украинских силовиков выполнять приказы
Украинские военные в Донбассе отказываются выполнять приказы своего руководства, рассказал официальный представитель Народной милиции самопровозглашенной Луганской народной республики (ЛНР) Яков Осадчий.iz.ru
Az ukránok tagadták meg a parancsokat, gondolom nem akarnak megdögleni.Lefordítottam, de nem értem. Ki tagadott meg és mit? Az LPR egységei tagadták meg a parancsot?
Az ukránok tagadták meg a parancsokat, gondolom nem akarnak megdögleni.

Nem orosz tankok, ezek DNR tankok: T-72A, T-72B, T-64BV, T-72A Kontakt-talOrosz tankok, tegnapi felvétel.
Nekem kb. ez "ferdült":Lefordítottam, de nem értem. Ki tagadott meg és mit? Az LPR egységei tagadták meg a parancsot?
ha jó látom, kijevtől az orosz határ (kurszk felé) bő 300 kilométerhogy sok ezer ukrán kiskatona meghaljon a gázmezoiért
Halálbiztosan közeledik a támadás. A hetente megjelenő orosz katonai konvojok immár újra megjelentek... (mármint amit az uki vezetés látott csak)Nem orosz tankok, ezek DNR tankok: T-72A, T-72B, T-64BV, T-72A Kontakt-tal
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..