Az ukránok tagadták meg a parancsokat, gondolom nem akarnak megdögleni.Lefordítottam, de nem értem. Ki tagadott meg és mit? Az LPR egységei tagadták meg a parancsot?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az ukránok tagadták meg a parancsokat, gondolom nem akarnak megdögleni.Lefordítottam, de nem értem. Ki tagadott meg és mit? Az LPR egységei tagadták meg a parancsot?
Az ukránok tagadták meg a parancsokat, gondolom nem akarnak megdögleni.
Nem orosz tankok, ezek DNR tankok: T-72A, T-72B, T-64BV, T-72A Kontakt-talOrosz tankok, tegnapi felvétel.
Nekem kb. ez "ferdült":Lefordítottam, de nem értem. Ki tagadott meg és mit? Az LPR egységei tagadták meg a parancsot?
ha jó látom, kijevtől az orosz határ (kurszk felé) bő 300 kilométerhogy sok ezer ukrán kiskatona meghaljon a gázmezoiért
Halálbiztosan közeledik a támadás. A hetente megjelenő orosz katonai konvojok immár újra megjelentek... (mármint amit az uki vezetés látott csak)Nem orosz tankok, ezek DNR tankok: T-72A, T-72B, T-64BV, T-72A Kontakt-tal
A következő az lesz, hogy tömegesen dezertálnak, inkább átállnak. Egy demoralizált hadsereg. Kérdés, hogy a lengyelek, amcsik, baltiak és románok mikyen parancsot kapnak.Nekem kb. ez "ferdült":
(Cikk címe: ) Az LPR bejelentette, hogy az ukrán biztonsági erők nem hajlandók betartani a parancsokat
(A cikk szövegének fordítása: )
A Donbass-i ukrán hadsereg nem hajlandó betartani vezetésének parancsát - mondta Jakov Osadchiy, az önjelölt Luhanszki Népköztársaság (LPR) Népi Rendőrségének hivatalos képviselője.
"Az északi operatív-taktikai csoport [Ukrajna Légierője] egységeiben a fegyveresek tömeges elutasítását tűzprovokációkban tartják, attól tartva, hogy megtorló tüzet nyitnak az LPR Népi Rendőrség elnyomására" - mondta Osadchiy március 21-én, vasárnap az újságíróknak.
Ezenkívül az LPR hivatalos képviselője szerint pénteken az AFU 80. dandárjának katonái nem voltak hajlandók felvenni pozícióikat Svastye faluban, attól tartva, hogy korábban telepített aknák felrobbantják fel őket.
Ezt követően Szergej Voicsenko, a 14. dandár parancsnoka megérkezett a pozícióba, hogy lecserélje a személyzetet - tette hozzá.
Március 14-én Osadchy felszólította az ukrán biztonsági erőket, hogy ne tartsák be az AU parancsát az LPR területének lövetésére.
Március elején az önjelölt Donyecki Népköztársaság (DNR) katonái megelőző tüzet kaptak az ukrán fél tűzpontjainak elnyomása és megsemmisítése érdekében. Megállapították, hogy a DPR hasonló intézkedéseket hozott, mivel Kijev továbbra is megsérti a tűzszünet betartását célzó intézkedéseket.
2014 óta Kijev katonai műveletet folytat Donbass lakói ellen, akik nem voltak hajlandók elismerni az államcsíny eredményeit és az új hatalmat Ukrajnában. Az elszámolási kérdéseket minszki és normandiai formátumban tárgyalják.
A konfliktusban részt vevő felek 2020 júliusában megállapodtak a fegyverszünetről Donbass-ban. Ennek ellenére a politikai rendezés kérdését nem oldották meg, a minszki megállapodásokat nem hajtották végre, és a tárgyalásokat szabotálták. Ez év eleje óta a lövedékek száma ismét növekedni kezdett - az EBESZ csaknem 900 fegyverszüneti megsértést regisztrált.
"Ennyire" futotta(m, pár nyilvánvaló fordítási hibát javítottam).
A lengyelek és a többi nació harci kedvét nem fogja fokozni, ha látják, hogy az ukik dobbantanak...A következő az lesz, hogy tömegesen dezertálnak, inkább átállnak. Egy demoralizált hadsereg. Kérdés, hogy a lengyelek, amcsik, baltiak és románok mikyen parancsot kapnak.
Ezt tanácsolta egyébként az öreg Zsirinovszkij is. Ha életben akarnak maradni az ukrán katonák akkor dezertáljanak, meneküljenek Oo-ba vagy Belaruszba, mert ha támadást indítanak a Donbass ellen az ukrán vezetés , az oroszok megsemmisítő csapást mérnek az ukrán hadseregre és ezáltal 1 óra alatt megállítják a támadást. Zsirinovszkij szerint olyan csapás lesz amit még a NATO nem látott és Ukrajna létezése is veszélybe kerül.A következő az lesz, hogy tömegesen dezertálnak, inkább átállnak.
Bár a lengyeleknél nőhetne a harci kedv, csak az ukránok ellen...A lengyelek és a többi nació harci kedvét nem fogja fokozni, ha látják, hogy az ukik dobbantanak...
Nyugi, majd a banderisták kitartanak a végsőkig... Ja várj, ők csak fegyvertelen civilek gyilkolásához értenek, és néha még büszkék is rá (lásd Wolyn, 1943).A következő az lesz, hogy tömegesen dezertálnak, inkább átállnak. Egy demoralizált hadsereg. Kérdés, hogy a lengyelek, amcsik, baltiak és románok mikyen parancsot kapnak.
Ha nem erős pista, akkor ez nem is számít...Putyinék kirándulásának magyar vonatkozása:
Vlagyimir Putyin annyira kemény férfi, hogy Kotányi fűszerekkel ízesítette az ebédjét Szibériában
Az orosz elnök a védelmi miniszterével ment a tajgára enni és lánctalpas terepjárót vezetni, de sokkal érdekesebb számunkra, mivel ízesítették meg a szalonnájukat.m.hvg.hu
Szokás szerint az utolsó magyar katonáig ki fognak tartani a ruszkik ellen. Remélem mi viszont a szokásokkal ellentétben bemegyünk a területeinkért hozzájuk.Bár a lengyeleknél nőhetne a harci kedv, csak az ukránok ellen...
Nem kéne őket lebecsülni mert nagy pofon lehet a vége.Nyugi, majd a banderisták kitartanak a végsőkig... Ja várj, ők csak fegyvertelen civilek gyilkolásához értenek, és néha még büszkék is rá (lásd Wolyn, 1943).
Nem szeretném lebecsülni őket, csak azt akartam mondani, hogyha az átlag ukrán nem akar harcolni, akkor önmagában a banderisták nem fognak sokra menni az oroszok ellen.Nem kéne őket lebecsülni mert nagy pofon lehet a vége.
Nem kéne őket lebecsülni mert nagy pofon lehet a vége.
Van egy igazán nagy különbség. Az örmények levedlett CCCPs haditechet állítottak szembe a szupermodernnel, ezzel szemben ne legyen senkinek se illúziója, ha a szakik nyaka körül szorul a hurok véletlenül pont találnak ha kell egy szárny természeteseneredeticccpsemmimodern szu 30ast is.Igen, szerintem Oo. nem tud egy bozótharcot megnyerni, valószínű hogy fel vannak készítve már az ukrán erők annyira, hogy az "önkéntesek" ellen