A Humorba is tehetném ...
www.vadhajtasok.hu

FeGyőr szerint a Momentum ötleteit valósítja meg a kormány

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
YEHHorthy a fehér lovon, sztálin vágtat harckocsikon, hitler hozza a csodafegyvert, de amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek.
Megmondom őszintén, én sem használom a kitett szedőkanalat. Lehet érte ide lőni, vállalom.
Az oka pedig az, hogy meggyőződésem, hogy a szedőkanál megfogandó része lényegesen koszosabb, mint az én kezem. És azt, hogy én mit fogdostam, azt tudom, hogy előtte ki más fogdosta a szedőkanalat, azt nem.
Egyébként meg kínosan ügyelek arra, hogy csak ahhoz a pékáruhoz érjek hozzá, amit kiveszek magamnak. A többi ami ottmarad, ahhoz én nem értem hozzá, kicsit sem. (Ha véletlenül mégis, azt mindig megveszem, így vettem tegnap "kényszerűségből" 2 pogácsát 1 helyett...)
Akkor tegnap tudtomon kívűl egy jól szervezett túlrterheléses támadásban vettem részt (több százezer gyanútlan honfitársammal együtt) amikor csak a tizedik probálkozásomra tudtam csak lekérdezni a regisztrációmat hiába na, nagyon rafkós az öregMost mondják a tájékoztatón, hogy terheléses támadás érte a honlapot. (Már megint.) Mondjuk nagyjából ki lehet találni, hogy ki a megrendelő.![]()
az általam leírt setup akkor 1000$ vagy 10000$-ba került volna. Na bumm...Most mondják a tájékoztatón, hogy terheléses támadás érte a honlapot. (Már megint.) Mondjuk nagyjából ki lehet találni, hogy ki a megrendelő.![]()
Ez így a valóság torzítása, mert 2020 októberétől kezdődött az igazi halálozási felfutás. Tehát így iszonyatosan kisebbíti. Ha 2019 azonos hónapját méred 2020-hoz amikor zúzott már a járvány, akkor "picit" nagyobb számok jönnek ki.Kit, milyen halottnak számolunk trükközés helyett a tények tavalyról.
1 ábrában
8831-el haltak meg többen 2019-hez képest.
![]()
Illetve hosszan
Covid-halálozás: mik a valódi számok? | Mandiner
Özönlenek a sokkoló adatok az emberre, sokszor egymásnak is ellentmondanak az információk a koronavírus áldozatainak számáról. A KSH szakértői elmagyarázták: nincs értelme napi halálozási adatok alapján egymáshoz méricskélni az országokat, mert mindenhol máshogy döntik el, covidos elhunytnak...mandiner.hu
Ez így a valóság torzítása, mert 2020 októberétől kezdődött az igazi halálozási felfutás. Tehát így iszonyatosan kisebbíti. Ha 2019 azonos hónapját méred 2020-hoz amikor zúzott már a járvány, akkor "picit" nagyobb számok jönnek ki.
Így van. Teljes, lezárt év adhat hiteles képet, mivel eltérő fázisban van országonként felfutás/alábbhagyás.Októberben, novemberben, decemberben bőven 8% fölötti volt.
De tavaly februárban kezdődött a cirkusz. Sztem jó arány az egész évet nézni és ugyanígy majd az idei adatokat is jövőre.
Voltak jobb, rosszabb időszakok. Remélhetőleg március - április lesz a mélypont és ősszel egy mutáció nem teszi zárójelbe az oltást.
Nakérem, 4,5 millió a várható első leoltottak száma május 1-re !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Mikorra érhetjük el a 2,5 millió beoltottat, ami az iskolák és boltok nyitásának előfeltétele? – Íme, a friss számításaink
Azzal, hogy a pedagógusok közel 200 ezer fős körét előrevette a nehezen átlátható oltási tervben a kormány, módosult az a dátum is, amikorra elérhetőnek tűnik a boltok és nevelési intézmények kinyitása előfeltételének mondott 2,5 millió fő elsőre beoltása. Friss kalkulációink egybeesnek a...www.portfolio.hu
"Vajon volt-e ilyen támadás?" Ilyenkor valahol elmosolyodik egy Czeglédy-féle meg nem értett zseni...Egyébiránt hogy volt-e ilyen támadás, vagy sem, azt nem tudom. Elég kézenfekvő kifogás.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..