A Humorba is tehetném ...
www.vadhajtasok.hu
YEHHorthy a fehér lovon, sztálin vágtat harckocsikon, hitler hozza a csodafegyvert, de amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek.
Megmondom őszintén, én sem használom a kitett szedőkanalat. Lehet érte ide lőni, vállalom.
Az oka pedig az, hogy meggyőződésem, hogy a szedőkanál megfogandó része lényegesen koszosabb, mint az én kezem. És azt, hogy én mit fogdostam, azt tudom, hogy előtte ki más fogdosta a szedőkanalat, azt nem.
Egyébként meg kínosan ügyelek arra, hogy csak ahhoz a pékáruhoz érjek hozzá, amit kiveszek magamnak. A többi ami ottmarad, ahhoz én nem értem hozzá, kicsit sem. (Ha véletlenül mégis, azt mindig megveszem, így vettem tegnap "kényszerűségből" 2 pogácsát 1 helyett...)
Akkor tegnap tudtomon kívűl egy jól szervezett túlrterheléses támadásban vettem részt (több százezer gyanútlan honfitársammal együtt) amikor csak a tizedik probálkozásomra tudtam csak lekérdezni a regisztrációmat hiába na, nagyon rafkós az öregMost mondják a tájékoztatón, hogy terheléses támadás érte a honlapot. (Már megint.) Mondjuk nagyjából ki lehet találni, hogy ki a megrendelő.![]()

az általam leírt setup akkor 1000$ vagy 10000$-ba került volna. Na bumm...Most mondják a tájékoztatón, hogy terheléses támadás érte a honlapot. (Már megint.) Mondjuk nagyjából ki lehet találni, hogy ki a megrendelő.![]()
Ez így a valóság torzítása, mert 2020 októberétől kezdődött az igazi halálozási felfutás. Tehát így iszonyatosan kisebbíti. Ha 2019 azonos hónapját méred 2020-hoz amikor zúzott már a járvány, akkor "picit" nagyobb számok jönnek ki.Kit, milyen halottnak számolunk trükközés helyett a tények tavalyról.
1 ábrában
8831-el haltak meg többen 2019-hez képest.
![]()
Illetve hosszan
Covid-halálozás: mik a valódi számok? | Mandiner
Özönlenek a sokkoló adatok az emberre, sokszor egymásnak is ellentmondanak az információk a koronavírus áldozatainak számáról. A KSH szakértői elmagyarázták: nincs értelme napi halálozási adatok alapján egymáshoz méricskélni az országokat, mert mindenhol máshogy döntik el, covidos elhunytnak...mandiner.hu
Ez így a valóság torzítása, mert 2020 októberétől kezdődött az igazi halálozási felfutás. Tehát így iszonyatosan kisebbíti. Ha 2019 azonos hónapját méred 2020-hoz amikor zúzott már a járvány, akkor "picit" nagyobb számok jönnek ki.
Így van. Teljes, lezárt év adhat hiteles képet, mivel eltérő fázisban van országonként felfutás/alábbhagyás.Októberben, novemberben, decemberben bőven 8% fölötti volt.
De tavaly februárban kezdődött a cirkusz. Sztem jó arány az egész évet nézni és ugyanígy majd az idei adatokat is jövőre.
Voltak jobb, rosszabb időszakok. Remélhetőleg március - április lesz a mélypont és ősszel egy mutáció nem teszi zárójelbe az oltást.
Nakérem, 4,5 millió a várható első leoltottak száma május 1-re !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Mikorra érhetjük el a 2,5 millió beoltottat, ami az iskolák és boltok nyitásának előfeltétele? – Íme, a friss számításaink
Azzal, hogy a pedagógusok közel 200 ezer fős körét előrevette a nehezen átlátható oltási tervben a kormány, módosult az a dátum is, amikorra elérhetőnek tűnik a boltok és nevelési intézmények kinyitása előfeltételének mondott 2,5 millió fő elsőre beoltása. Friss kalkulációink egybeesnek a...www.portfolio.hu
Ugye mondtam én, hogy remélhetőleg lesz mit ünnepelni május elsején ! Azért neked írom, mert te biztosan emlékszel rá, hogy korábban ezt mondtam, hogy lehetséges ha szerencsénk van és hozza a kormány a vakcinákat.
Szóval nagyon bízok a május elejében, remélem az is bejön. Én nem látom 2,5 millió elsőnek leoltott esetében a lényeges könnyítések lehetőségét mint Orbán. Majd 4,5 után, akkor már lehetséges lesz. Ahogy nézem sikerül kibekkelnünk hogy nem fog elúszni az idei nyarunk. Egyébként én is megkaptam már az első oltásom, bár szerintem még anélkül is lenne védettségem. De én nem is akartam kilógni a sorból. Húsvétra szerintem megjön az oltási kártyám is. Azt hozza a nyuszi nekem. 
Kell is, mert én nem érek rá itthon ülni, sok dolgom lesz idén. Nem olvasom vissza a topicot. Azt meg bőven tudom hogyan alakul folyamatosan a helyzet. Remélem gyorsan elmúlik ez a mostani teljesen telített EÜ-s állapot, mert ez már nagyon a határon van amit még jól tudunk kezelni. Na minden jót SilvioD meg a többiek, talán mostanában többször benézek majd. 
"Vajon volt-e ilyen támadás?" Ilyenkor valahol elmosolyodik egy Czeglédy-féle meg nem értett zseni...Egyébiránt hogy volt-e ilyen támadás, vagy sem, azt nem tudom. Elég kézenfekvő kifogás.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..