Ja, te szerinted is jó a kínai vakcina, csak számolatlanul linkeled ide azokat a cikkeket, amiben a legaljasabb módon elbizonytalanítják az embereket. Mondtam, Sváby is ugyanezt a taktikát alkalmazta.
Ezt dobja ki a kereső a neved mellett ebben a topikban a kínai szóra. Idézek párat az általad bemásolt cikkekből:
https://forum.htka.hu/search/13683/?q=kínai&t=post&c[thread]=1730&c[users]=Wilson&o=date
"
... A szegedi egyetem immunológus-, genetikusprofesszora ódzkodik a kínai oltóanyag alapjául szolgáló teljes, elölt vírusok bevitelétől, de nem vitatja a szer hatásosságát. ..."
"
...Szóval egyáltalán ne is várjuk a teljes, részletes klinikai vizsgálati eredménysort? Nincs kizárva, hogy közzéteszik, de a kínaiaknál ez egyáltalán nem prioritás. Ahogy az oroszoknál sem volt az. ..."
"
... ő csupán korrektül elmondja, hogy a kínaiak milyen piacokat céloztak meg ezzel a vakcinával, semmi ledegradáló nincs benne, amit a kínai illetve a hagyományos vakcina esetleges kockázatairól állít abban sincs semmi kivetnivaló, tudósként kötelessége, hogy a ..." 
"
... Én biztos nem jelentenék ki ilyet ezek alapján egyetlen vakcinával kapcsolatban sem pedig van két ismerősöm is, akik a kínai vakcina beadása után kapták. el a covidot még sem gondolom egy percig sem, hogy a kínai vakcina hatástalan lenne. ..."
Stb, stb. Rengeteg ilyen van még.
Rendszerint ugyanaz a műsor. "
Én nem mondom, hogy rossz, de mégis mindig van valami apróság, ami nem stimmel..." Ezt el lehet játszani egyszer, vagy kétszer, de megállás nélkül azért akkor már kilóg a lóláb. Szóval 
én nem mondom, hogy a keleti vakcinák ellen kampányolsz, de...