[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

Egy ENSZ-vizsgálat megállapította, hogy a francia csapatok által januárban Maliban végrehajtott légicsapás során nemcsak dzsihadisták haltak meg, ahogy eddig Párizs állította, hanem 19 polgári személy is, akik egy esküvőre gyűltek össze - áll az AFP hírügynökség birtokába került jelentésben.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/226485/

Egy ENSZ-vizsgálat megállapította, hogy a francia csapatok által januárban Maliban végrehajtott légicsapás során nemcsak dzsihadisták haltak meg, ahogy eddig Párizs állította, hanem 19 polgári személy is, akik egy esküvőre gyűltek össze - áll az AFP hírügynökség birtokába került jelentésben.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/226485/

Az amerikai hagyomány tovább vitele.

Alapvetően sztem szeretett volna egy nem ellenséges médiát szerezni. Ez patrióta pártok Achilles sarka, főleg amióta a közösségi média kontrollt is bevezették. Strache nem volt hülye, ahogy a leiratból is látszik. Ezért vadászták le. Aki hülye, azt direkt hagyják politizálni.
Hát, őt hagyták is direkt politizálni. Szabadon mehetett Ibizára oroszokkal tárgyalni, hogy médiát vegyenek neki. Ez baklövés volt. Azt azért ő se gondolhatta komolyan, hogy abból jól lehet kijönni, ha oroszokkal vetet médiát magának. Önmagában már ennek be kellett volna indítania a vészjelzést, hogy nem lesz jó vége. Hogy aztán később még csőbe is húzták csak ráadás, de alapvetően hiba volt a tárgyalás maga is. Ki is használták az óvatlanságát. Én kíváncsi vagyok arra, hogy ebből mit tud visszahozni és maguk az osztrákok hogyan látják a helyzetét a jövőben.

Nehéz lesz, de nincs más út!!!

Salvini - Orbán - Morawiecki

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nehéz lesz, de nincs más út!!!

Salvini - Orbán - Morawiecki

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Brit életkép, gondolom ennek a két "kislánynak" az élete is olyan sokat számít, hogy megússzák egy-két év javítóintézettel. Igen, itt a paki Uber-sofőr képviselte a civilizált világot, az sem biztos, hogy a muszlimoktól kell Európát a legjobban félteni. Volt a briteknél egy bizonyos Enoch Powell nevű arc, ő figyelmeztette őket valaha, persze hiába. (Írtam volna még, de inkább cenzúrázom magam.)

• Dühítő
Reactions: Pogány

Brit életkép, gondolom ennek a két "kislánynak" az élete is olyan sokat számít, hogy megússzák egy-két év javítóintézettel. Igen, itt a paki Uber-sofőr képviselte a civilizált világot, az sem biztos, hogy a muszlimoktól kell Európát a legjobban félteni. Volt a briteknél egy bizonyos Enoch Powell nevű arc, ő figyelmeztette őket valaha, persze hiába. (Írtam volna még, de inkább cenzúrázom magam.)

Nem brit, Washington DC.

• Tetszik
Reactions: enzo
Amiben viszont a libsik gecibbek, hogy még bocsánatkérésre is kötelezték. Persze Petry meg bocsánatot is kért.

• Tetszik
Reactions: Galthran