A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Semmi végleges, de ez egy emberes géppuska állvány. Remélem nem ilyen fog a SARP helyére kerülni.

Ez nekem G-s mergára valónak tűnik, a bukókeret miatt. Mondjuk én inkább egy könnyű RCWS-t terveztetnék velük ne visszafelé haladjunk már az időben a Currus féle általános fegyvergányványok felé....

Ez nekem G-s mergára valónak tűnik, a bukókeret miatt. Mondjuk én inkább egy könnyű RCWS-t terveztetnék velük ne visszafelé haladjunk már az időben a Currus féle általános fegyvergányványok felé....
Nagyon remélem ez csak valaminek a legeleje, esetleg a srácok agyát tornáztatják. A katonák pedig megkapják a Rheinmetall Natter/Viperát, amit hadiipari mérnökök terveznek harctéri tapasztalatok alapján. Vagy marad a SHARP.

Hat, gyakorlasnak jo a gyerekeknek, masra nemigen. Ezek a jihadmobilos geppuskaallvanyok ma mar tenyleg cikik. :)

• Tetszik
Reactions: Hummen23
A CROWS szeret lehalni. Pont.
Ja, persze, biztos az is letezik, de az visznylag hamar kikuszobolheto egy upgraded verzional.
En inkabb azon aggodnek, hogy milyen gyorsan pordul at egy RCWS mondjuk 90 fokot, de ez gondolom a servokon mulik (avagy akar felteszel tobb fegvert es azok atfedik egymast, de az gondolom tul draga lenne.) @krisss ezugyben mi a tapasztalat, eleg gyorsak mar?

Ja, persze, biztos az is letezik, de az visznylag hamar kikuszobolheto egy upgraded verzional.
En inkabb azon aggodnek, hogy milyen gyorsan pordul at egy RCWS mondjuk 90 fokot, de ez gondolom a servokon mulik (avagy akar felteszel tobb fegvert es azok atfedik egymast, de az gondolom tul draga lenne.) @krisss ezugyben mi a tapasztalat, eleg gyorsak mar?
Modellje válogatja minél több páncél van rajta annál lassabb.

Jó neked ha ennyire bízol bennük, senkitől aki harcolt nem hallottam még, hogy ne tartaná jónak ha van "öreg a háznál".
Ezzel egyetértek bizonyos mértékig. Csak ez a kategorikusan kiemeljük, hogy a CROWS el tud romlani olyan érted.... Mi nem tud elromlani? El tud akadni a sima fegyverállvány is ennyiből.

De amúgy nem gond.hogy beraktad mert van aki még nem látta:-)

votma-en-meg-nem-lattam.jpg
Nem is èrtem,mièrt nem Marvel kèpregènyeket kreàlsz... :)

• Tetszik
Reactions: Wilson