[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

"The NATO Support and Procurement Agency (NSPA) will provide Real Life Support to over 10,000 U.S. personnel during Exercise DEFENDER-Europe 2021."

és ebből következően a Magyarországon elszállásolandó 10,000+ katona amerikai katona

• Dühítő
Reactions: antigonosz

Orbánt is meghívták a Krím Platformra - választania kell​

Orbán Viktort és feleségét, Lévai Anikót, Áder János köztársasági elnököt, valamint házastársát, Herczegh Anitát is meghívta Volodimir Olekszandrovics Zelenszkij ukrán elnök: vegyenek részt augusztusban az ukrán függetlenség 30. évfordulóján szervezett nagyszabású ünnepségen – írta a Népszava megkeresésére a budapesti ukrán nagykövetség.

- szerintem 10,000+ amerikai katonával Magyarországon Orbán már választott. Szíjjártó is szolidarított tegnap Csehországgal, kiállt Ukrajna területi egysége mellett is.

Orbán Viktort és feleségét, Lévai Anikót, Áder János köztársasági elnököt, valamint házastársát, Herczegh Anitát is meghívta Volodimir Olekszandrovics Zelenszkij ukrán elnök: vegyenek részt augusztusban az ukrán függetlenség 30. évfordulóján szervezett nagyszabású ünnepségen – írta a Népszava megkeresésére a budapesti ukrán nagykövetség.

- szerintem 10,000+ amerikai katonával Magyarországon Orbán már választott. Szíjjártó is szolidarított tegnap Csehországgal, kiállt Ukrajna területi egysége mellett is.
Nem Orbán válaszott, hanem helyette választottak!

Hazánk érintettsége a Defender Europe 2021 NATO hadgyakorlat-sorozatban (ápr-máj-jún-júl)

11 katonai tábor 10,000+ katona

érdekes a katonai táborok elhelyezkedése is (feltéve, ha a valóságot tükrözi)

defender-p4nvx1.jpg

Nem tudom jó ötlet-e beengedni 11 000 potenciálisan ellenséges katonát, pláne a jelen helyzetben.

Neki is meglesz a maga Megyó féle koccintása.

Szerintem ha okosak, akkor csak Áder megy.

Az Egyesült Államok oroszországi nagykövete bejelenti, hogy visszatér Washingtonba konzultációkra
Na végre, az oroszok már megmondták neki, hogy húzzon haza a ge.ibe csak kicsit finomabban fogalmaztak
Tegnap másodszor figyelmeztették, hogy jobb lenne, ha haza menne. Elsőből nem értett...

Mondjuk érdekes, hogy miért ilyen az amerikai katonák eloszlása, Romániában csak 220-an lesznek. Ezenkívül, ha a térképen a sátor jelek elhelyezkedése valós, akkor érdekes, hogy Szerbiához közel lesznek az amerikai táborok... hm...

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Nem tudom jó ötlet-e beengedni 11 000 potenciálisan ellenséges katonát, pláne a jelen helyzetben.
Ideiglenesen állomásozó NATO csapatok. Az amcsik visszatérnek a Fekete tengerre 2 hajóval meg az Egyesült Királyság is küld 2 hajót Májusban. Amennyiben kitör a balhé a NATO meg az oroszok között, ezeket a bázisokat biztos megcsapkodják az oroszok.

Ideiglenesen állomásozó NATO csapatok. Az amcsik visszatérnek a Fekete tengerre 2 hajóval meg az Egyesült Királyság is küld 2 hajót Májusban. Amennyiben kitör a balhé a NATO meg az oroszok között, ezeket a bázisokat biztos megcsapkodják az oroszok.

A tervek szerint meddig lennének itt?

• Tetszik
Reactions: gergo55