Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az jó. Végül is egy demens vénember tényleg nem számítható ki. Alig pár hónapja váltották le Trumpot és máris az atomháború szélére sodorták a világot.
Hm, amig 50 eves harckocsikkal vonulnak fel 300 km-re a hatartol addig kar kelteni a hullamokat szerintem. Kozelebb vannak ezek szerint az ukran csapatok az orosz hatarhoz mint forditva...Izgalmas felvételek szivárognak az ukrán határon felvonuló félelmetes orosz fegyverarzenálról
Számos Twitter-posztban és nyugati hírportálon jelentek meg vélt vagy valós felvételek azokról az orosz fegyverekről, fegyverrendszerekről, melyeket az orosz haderő az elmúlt hetekben az ukrán határra csoportosított. Azt nagyjából látni lehet, hogy az oroszok jelentős mennyiségű harckocsit...www.portfolio.hu
ha onnan megindulnak az oroszok csak Tiszbecsnél fognak megállni. tiszábol kell kesegíteni a nagy lendülettel érkezőket, igy már érthető a félelmük a dnyperen egy hármas ugrással átlibbennek és már itt is vannak kijevben meg sem állnak.Hm, amig 50 eves harckocsikkal vonulnak fel 300 km-re a hatartol addig kar kelteni a hullamokat szerintem. Kozelebb vannak ezek szerint az ukran csapatok az orosz hatarhoz mint forditva...
300km, eszerint a teljes seregunk invaziora keszul mert mind ennel kozelebb van valamelyik szomszedunkhoz.
Csak azok a szankciók már most is azon a határon mozognak, hogy az oroszoknak alig maradt veszteni valója. Ha egy ilyen után komolyabb szankciókkal végképp beszorítod őket a következő helyzet áll elő:az ukránok értelmesebbjei vélhetően már átlátták hogy az ő szerepük a pofozógépé
mármint nem azé aki pofoz, hanem akit pofoznak
és ezt szeretnék a lehető legkevésbé fájdalmasan megúszni
a legkevésbé fájdalmas pld. az lenne ha a ruszkik simán csak bevonulnának a donbaszba, szankciók mehetnek északi áramlat sztornó az ukrán katonák mehetnek haza
vagy a ruszkik valamiféle korlátozott figyelmeztető csapást mérnének, pár ukrán katona meghal, de a többi hazamehet mert a feladat teljesült
ha én ukrán tábornok lennék ebben a helyzetben, beküldenék egy fegyvertelen felderítő drónt a krím vagy a donbass fölé, lelövetni
hátha ez is elég a médiának, hogy ukrán terület felett lelőtt a ruszki agresszor egy békés ukrán felderítőgépet, és mehetnek a szankciók nem kell meghalniuk a katonáknak
a ruszki megfontolások nyilván másfélék
Nem Orbán válaszott, hanem helyette választottak!Orbánt is meghívták a Krím Platformra - választania kell
Orbán Viktort és feleségét, Lévai Anikót, Áder János köztársasági elnököt, valamint házastársát, Herczegh Anitát is meghívta Volodimir Olekszandrovics Zelenszkij ukrán elnök: vegyenek részt augusztusban az ukrán függetlenség 30. évfordulóján szervezett nagyszabású ünnepségen – írta a Népszava megkeresésére a budapesti ukrán nagykövetség.
Orbánt is meghívták a Krím Platformra - választania kell
Az augusztus 23-24-én Kijevbe tervezett rendezvénysorozat nem egy szokványos protokoll-esemény lesz.nepszava.hu
- szerintem 10,000+ amerikai katonával Magyarországon Orbán már választott. Szíjjártó is szolidarított tegnap Csehországgal, kiállt Ukrajna területi egysége mellett is.
Hazánk érintettsége a Defender Europe 2021 NATO hadgyakorlat-sorozatban (ápr-máj-jún-júl)
11 katonai tábor 10,000+ katona
érdekes a katonai táborok elhelyezkedése is (feltéve, ha a valóságot tükrözi)
Orbán Viktort és feleségét, Lévai Anikót, Áder János köztársasági elnököt, valamint házastársát, Herczegh Anitát is meghívta Volodimir Olekszandrovics Zelenszkij ukrán elnök: vegyenek részt augusztusban az ukrán függetlenség 30. évfordulóján szervezett nagyszabású ünnepségen – írta a Népszava megkeresésére a budapesti ukrán nagykövetség.
Az augusztus 23-24-én Kijevbe tervezett rendezvénysorozat nem egy szokványos protokoll-esemény lesz.nepszava.hu
- szerintem 10,000+ amerikai katonával Magyarországon Orbán már választott. Szíjjártó is szolidarított tegnap Csehországgal, kiállt Ukrajna területi egysége mellett is.
Szerintem ha okosak, akkor csak Áder megy.Orbánt is meghívták a Krím Platformra - választania kell
Szerintem ha okosak, akkor csak Áder megy.
Nem Orbán válaszott, hanem helyette választottak!
Nem tudom jó ötlet-e beengedni 11 000 potenciálisan ellenséges katonát, pláne a jelen helyzetben.
Nem tudom jó ötlet-e beengedni 11 000 potenciálisan ellenséges katonát, pláne a jelen helyzetben.
Tegnap másodszor figyelmeztették, hogy jobb lenne, ha haza menne. Elsőből nem értett...Az Egyesült Államok oroszországi nagykövete bejelenti, hogy visszatér Washingtonba konzultációkra
Na végre, az oroszok már megmondták neki, hogy húzzon haza a ge.ibe csak kicsit finomabban fogalmaztakUS ambassador to Russia announces plans to return to Washington for consultations
John Sullivan said he would fly back to Moscow in the coming weekstass.com
Nem Orbán válaszott, hanem helyette választottak!