P
Pogány
Guest
Mennyire kétségbe esnek majd a rencerbe', amikor nem viszed magaddal, meg a telefont sem.Már olyanom van....
Csak még a leolvasó nincs meg mindenhol.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mennyire kétségbe esnek majd a rencerbe', amikor nem viszed magaddal, meg a telefont sem.Már olyanom van....
Csak még a leolvasó nincs meg mindenhol.
Basszus, már egy évtizede várom azt a szros csippet, hogy végre egy kézmodulat legyen bármilyen fizetés, bejelentkezés és végleg otthon hagyhassam a kártyákkal teli tárcámat. Erre ez a fickó azt mondja, hogy még tíz év! A nyugdíjam lesz az első amit a csippel intézhetek, ha így haladunk...![]()
Azt a pár forintot meg nem fogja megèrni chippel kezelni...Basszus, már egy évtizede várom azt a szros csippet, hogy végre egy kézmodulat legyen bármilyen fizetés, bejelentkezés és végleg otthon hagyhassam a kártyákkal teli tárcámat. Erre ez a fickó azt mondja, hogy még tíz év! A nyugdíjam lesz az első amit a csippel intézhetek, ha így haladunk...![]()
Már csak 5 év, mert az interjú 2016-osBasszus, már egy évtizede várom azt a szros csippet, hogy végre egy kézmodulat legyen bármilyen fizetés, bejelentkezés és végleg otthon hagyhassam a kártyákkal teli tárcámat. Erre ez a fickó azt mondja, hogy még tíz év! A nyugdíjam lesz az első amit a csippel intézhetek, ha így haladunk...![]()
Ez tényleg az.Ezt az interjút nem olvastam, de nagyon jó.
Hát a németek már gyakorlottak reformációban.
Na ja, csak ez egy olyan lépték, hogy van egy 'szentírásuk', amiben ugye le van írva Isten szavával mit is kő tenni egy ilyen helyzetben, akárhogy is, halál a vége a dolognak, nem áldás. Olyan, amit tesznek, mintha te azt szónokolnád, hogy a homárokkal szemben a Mein Kampf a helyes út. Nekem marginális, mert ahogy most lerombolják az egyházat, a tudományt a tieid, pogány világ lesz a vége. Nem a harmonikus, hanem a tech barbáros, nekem meg az is jó. Ha megérem. Idén lehet gyorsított eljárásban sikerül.Hát a németek már gyakorlottak reformációban.
Oké, tudom a pápának sincs akkora mozgástere, mint szeretne elég ránézni a lengyelekre...
A francia kormány álomvilágban él és azt hiszi, hogy képes lesz beilleszteni az iszlám társadalmat a szekularizált államba. Nagyon nagyot tévednek. Jó példa erre a nagy fokú naivitásra ez a történet is:https://mandiner.hu/cikk/20210328_franciaorszag_iszlam_homoszexualitas![]()
Ismét nyílt levélben kérik Macront, hogy lépjen fel az iszlamizmus ellen
Áprilisban nyugalmazott tisztek írtak nyílt levelet egy ultrakonzervatív lapba, azt ígérve, hogy amennyiben a jelenlegi politika folytatódik, be fog avatkozni a katonaság.telex.hu
Furcsul. egyre furcsul, ahogy Alice mondta...
halkan megjegyzem azért, kb minden rétegbél hallatszanak ilyen hangok, kivéve az iszlám közösséget, mondjuk lehet, nem lenne a megszólaló élete hosszú, ld Charlie Hebdo...
72, a németeknél meg 74. Én ezért nem is stresszelek a nyugdíjon. Statisztikailag 99% hogy előtte meghalok. Ha meg nyugdíjas leszek sem lesz aki kitermeli az enyémet. szal YOLO!70. lesz a korhatár
felesleges iylen szirszarokat beültetniük, ott van mindenkinek a zsebében minden adata, amit szaráshoz is magával visz az emberA chipek beültetése egyenlő a klasszikus értelemben vett liberalizmus halálával. Mivel az individum elvész, így az egyén szabadsága is értelmezhetetlenné válik.
ez mondjuk kifejezetten jó, mi a fenének 8féle kártya mikor lehet 1 vagy 2 is. szimpla praktikumEgyelőre még ha nem is chip, de chipes személyi lesz 1-2 év múlva amin egyben van TAJ jogsi meg minden.
Pont be akartam tenni.![]()
Márakinek... Rajtam rendszeresen kiakadnak a telefonos cégnél. Valahogy nincsenek felkészülve, hogy van, aki a telefont céleszközként; pl. a telefont telefonálásra használja és még csak nem is cseverészik rajta.felesleges iylen szirszarokat beültetniük, ott van mindenkinek a zsebében minden adata, amit szaráshoz is magával visz az ember
A nemet átműtik igenre? Vagy esetleg talánra?kötelező lesz a "nemváltó" műtétek elvégzése az Egyesült Államokban
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..