A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

"Egyes spekulációk szerint például Maróth Gáspár védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztossal lehetett feloldhatatlan konfliktusa, aki a magyar szinten óriási léptékű fegyverbeszerzéseket intézi. Van, aki tudni véli, hogy egy konkrét fegyverbeszerzésről folyt vita köztük, amit Korom nem támogatott."
Sztem is csak a fejlesztés körüli ok lehet, az stratégiai kérdés most a Honvédségnél. Lenne tippem, de nem akarok xart dobállni.

"Egyes spekulációk szerint például Maróth Gáspár védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztossal lehetett feloldhatatlan konfliktusa, aki a magyar szinten óriási léptékű fegyverbeszerzéseket intézi. Van, aki tudni véli, hogy egy konkrét fegyverbeszerzésről folyt vita köztük, amit Korom nem támogatott."

A 444-nek azt sem hiszem el, amit kérdez... bulvárszar, neked sem javaslom.

A K-21-esere is mehet XC-8 120-as löveggel, pedig az csak 25 tonna, a Sprut-on meg 125 mm-es löveg van
Értem én,csak a K-21-es cirka 9 tonnával könnyebb,a Sprut meg a maga 18 tonnájával egyenesen matchbox kategória. Ne feledd hogy a Lynx brutál tömegő ezekhez képest a maga 34 tonnájával. Erre írtam hogy túlsúlyos lenne 120-assal.

vagy kriss lesz az új boss? :eek::D
boss-monkey.jpg

Be is laktam az új irodát.

Mitől lenne túlsúlyos?50tonnás össztömegre tervezték a konstrukciót.
???
Valamit elnéztél.
A KF-41 a Lance 2.0 toronnyal már ki van maxolva a teherbírás,az össztömege így 49 tonna.
Erre a platformra te már nagyobb tornyok biztos nem teszel.

???
Valamit elnéztél.
A KF-41 a Lance 2.0 toronnyal már ki van maxolva a teherbírás,az össztömege így 49 tonna.
Erre a platformra te már nagyobb tornyok biztos nem teszel.
Dehogy, az a max, de egyebkent az is 50 tonna.
A Lynx jelenleg 42-45 tonna korul van, ha jol remlik, felszerelestol fuggoen.

• Tetszik
Reactions: Pogány
Dehogy, az a max, de egyebkent az is 50 tonna.
A Lynx jelenleg 42-45 tonna korul van, ha jol remlik, felszerelestol fuggoen.
1 tonna ide vagy oda nem oszt nem szoroz.
Tudom hogy max 50T,de hivatalosan a fentebb általam említett toronnyal a hivatalos harci tömege 49T. Illetve még plusz ezzel : 7,62 mm-es párhuzamosított géppuska, ködgránátvető, 2/4 db Spike LR2 irányított páncéltörő rakéta.

1 tonna ide vagy oda nem oszt nem szoroz.
Tudom hogy max 50T,de hivatalosan a fentebb általam említett toronnyal a hivatalos harci tömege 49T. Illetve még plusz ezzel : 7,62 mm-es párhuzamosított géppuska, ködgránátvető, 2/4 db Spike LR2 irányított páncéltörő rakéta.
Ezt honnan veszed? Minden info joval kevesebbet ad meg, uresen 40-42 tonna.
A jelenlegi max combat config, amit te is irsz, tudomasom szerint 45-46 tonna kozott van.

• Tetszik
Reactions: Pogány