Nem hiszem, hogy az annyira érdekelné.Szerinten az új "Védelmi törvény" tervezet is a része lehet az indokoknak.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem hiszem, hogy az annyira érdekelné.Szerinten az új "Védelmi törvény" tervezet is a része lehet az indokoknak.
Hagyjátok már abba ezeket az elborult spekulációkat mert konkrétan fáj.
Értem én,csak a K-21-es cirka 9 tonnával könnyebb,a Sprut meg a maga 18 tonnájával egyenesen matchbox kategória. Ne feledd hogy a Lynx brutál tömegő ezekhez képest a maga 34 tonnájával. Erre írtam hogy túlsúlyos lenne 120-assal.A K-21-esere is mehet XC-8 120-as löveggel, pedig az csak 25 tonna, a Sprut-on meg 125 mm-es löveg van
Pátria XPre is rátették már az olasz és a belga 120as tornyot is.A K-21-esere is mehet XC-8 120-as löveggel, pedig az csak 25 tonna, a Sprut-on meg 125 mm-es löveg van
Mitől lenne túlsúlyos?50tonnás össztömegre tervezték a konstrukciót.Értem én,csak a K-21-es cirka 9 tonnával könnyebb,a Sprut meg a maga 18 tonnájával egyenesen matchbox kategória. Ne feledd hogy a Lynx brutál tömegő ezekhez képest a maga 34 tonnájával. Erre írtam hogy túlsúlyos lenne 120-assal.
Nem is erdekel senkit egyelore.Pátria XPre is rátették már az olasz és a belga 120as tornyot is.
vagy kriss lesz az új boss?Ezek szerint nem csigázott fel a Maróth vs Korom sztori?
A hirszekcio neha tenyleg szenzaciosan gendererzekeny es hasonlok - de vannak kifejezetten korrekt oknyomozo anyagaik, lasd pl a korabbi ferencvarosi parkolasi botranyt es korrupciot leleplezo sorozatukat.A 444-nek azt sem hiszem el, amit kérdez... bulvárszar, neked sem javaslom.
???Mitől lenne túlsúlyos?50tonnás össztömegre tervezték a konstrukciót.
Dehogy, az a max, de egyebkent az is 50 tonna.???
Valamit elnéztél.
A KF-41 a Lance 2.0 toronnyal már ki van maxolva a teherbírás,az össztömege így 49 tonna.
Erre a platformra te már nagyobb tornyok biztos nem teszel.
1 tonna ide vagy oda nem oszt nem szoroz.Dehogy, az a max, de egyebkent az is 50 tonna.
A Lynx jelenleg 42-45 tonna korul van, ha jol remlik, felszerelestol fuggoen.
Ezt honnan veszed? Minden info joval kevesebbet ad meg, uresen 40-42 tonna.1 tonna ide vagy oda nem oszt nem szoroz.
Tudom hogy max 50T,de hivatalosan a fentebb általam említett toronnyal a hivatalos harci tömege 49T. Illetve még plusz ezzel : 7,62 mm-es párhuzamosított géppuska, ködgránátvető, 2/4 db Spike LR2 irányított páncéltörő rakéta.
Akkor lesz HTKA "K-vonal" piros tárcsázós telefonnal?
Be is laktam az új irodát.
Hat a Ruszin politkailag is nagyon ugyes lenne, na meg o jart a US Army War College vezetokepzojere is, van ismeretsege stb. Nem most volt vele egy interju is valahol? Remlik, hogy fel is vontam a szemoldokom az idozitesen...Az én tippem:
Pk: Ruszin
Pkh: Sándor Zs.
Volt.Hat a Ruszin politkailag is nagyon ugyes lenne, na meg o jart a US Army War College vezetokepzojere is, van ismeretsege stb. Nem most volt vele egy interju is valahol? Remlik, hogy fel is vontam a szemoldokom az idozitesen...
Ne tartsd magadban, érdekel a véleményed, de ideálisan belátható időn belül látni fogjuk, hogy mi újat jelentenek be vagy mit törölnek.Sztem is csak a fejlesztés körüli ok lehet, az stratégiai kérdés most a Honvédségnél. Lenne tippem, de nem akarok xart dobállni.
Igen, bőven elhiszem, hogy az amire a 444 lecsapott, az csak egy beetetés volt, hogy ne a fő indokot kaparásszák. Gondolom erre célzol. Még a hivatalos cikkből is kilóg picit a lóláb...Szerinten az új "Védelmi törvény" tervezet is a része lehet az indokoknak.
A törvényjavaslat – a címében is tükröződő módon – a védelmi és biztonsági kihívások komplex rendszerben történő kezelésére irányul, tükrözve a haza védelméért viselt össztársadalmi felelősséget.
Ennek körében, a benyújtásra előkészített törvényjavaslat főbb elemei a válság-reagálás elveit és kereteit, az állami intézmények kapcsolódó feladatait, az állampolgárok és gazdálkodó szervezetek védelmi és biztonsági feladatokba való bevonásának intézményrendszerét érintik. Hangsúlyos elem a kialakításra kerülő rendszer működőképességének biztosíthatósága érdekében a felkészülési és riasztási rendszerek jelenleg hatályosnál fokozottabb mértékű összehangoltsága. Az össztársadalmi érdeket képviselő védelmi és biztonsági rendszerek működése a társadalmi ellenálló képesség emelése következtében a NATO és EU válságreagáló-rendszerekhez való kapcsolódást is szolgálja.
A szabályozás fokozatossági és arányosítási elemeinek célja abban foglalható össze, hogy a többféle egyidejű kihívás kezelésére is alkalmassá tett állami válságkezelési rendszer működése biztosítsa a társadalom folyamatos működését, lehetőség szerint a különleges jogrendi szabályok bevezetése nélkül is.
A tények előtt meg kell hajolni. Neked van igazad!Ezt honnan veszed? Minden info joval kevesebbet ad meg, uresen 40-42 tonna.
A jelenlegi max combat config, amit te is irsz, tudomasom szerint 45-46 tonna kozott van.
Ettol az idezett szovegtol a hideg futkos a hatamon.Ne tartsd magadban, érdekel a véleményed, de ideálisan belátható időn belül látni fogjuk, hogy mi újat jelentenek be vagy mit törölnek.
Igen, bőven elhiszem, hogy az amire a 444 lecsapott, az csak egy beetetés volt, hogy ne a fő indokot kaparásszák. Gondolom erre célzol. Még a hivatalos cikkből is kilóg picit a lóláb...