[BIZTPOL] Magyarország

Status
Not open for further replies.
Szóval. khm.... Kedves Negan.... Ne haragudj, tévedtem. Azt hittem - tévesen -, hogy lehet Véled értelmesen eszmét cserélni. Azonban az érvekre NER-ezni, mikor - gyanítom - fogalmad nincs miért született és miért működik a NER, inkorrektnek tartom. Valamint érveimre olyan szóhasználattal "válaszoltál", de inkább fröcsögtél, hogy kétségeim merülnek fel, miszerint a jobbítás szándéka vezet Téged.... Így hát nem marad más, befejezem. Pedig jó lenne egy tisztán gondolkodó, érvelő, tisztességesen fogalmazó ellenzékivel beszélgetni. Azt hiszem - és itt hadd dicsérjem meg Masztiff-et -, kevés kivétellel nincs itt ilyen. Csak trollok és fröcsögő Ladagrantok. Sajnálom. Nagyon.
Megkérdezhetem,hogy mit minősitesz fröcsögésnek?
NER kifejezést meg nem én találtam ki,és a működésének jellegét sem én alkottam meg.Hogy nem vagyok elégedett a működésével,azzal meg nagyon nem vagyok egyedül.
Megjegyzem,ami fröcsögést itt folyamatosan művelnek az agitprophuszárok,ahoz képest én még akkor is finom vagyok,mikor felkapom a vizet.

Az a baj, hogy annyit floodolt már, hogy eszem ágában sincs visszakeresni, de egy pár hónappal ezelőtt kerek perec kijelentette, hogy unatkozik a kamionban és inkább témát generál itt, hogy szórakozzon
Van,ki probál beszélgetni,épitő vitát folytatni.
És van,ki folyamatosan csak agitpropot fröcsög,történelemhamisitásokat terjeszt,folytatja az árokásást-mert erre kapott parancsot-hogy ellehetetlenitsek mindent,ami változást hozhat.Ezt a fajtát nem zavarja,ha beledöglik az ország,mert nincs hazája,csak fensőbbséget ismer,mihez igazodnia kell.Nem kell neki más az életben,csak hosszú nyelv és láb.Jöhet akármilyen fensőbbség,mindegyikhez alkalmazkodik

Hát, ha ezek tényleg el akarják pusztítani az európai gazdaságot a zöldkommunista lilahagymázas bölcsész elképzeléseikkel, hajrá.
Nekünk akkor nincs más hátra, mint kilépni, és a gonosz cégeknek felkínálni, hogy itt büntetőadók nélkül működhetnek.
Nekem a büntetőadókkal végeredményben nincs akkora bajom, csörgessenek csak a cégek. Nekem a központosított eu önálló forrásokkal való ellátásával van bajom ebből.

Meg kell védenem, ő nem troll, csak ez a véleménye. Sokkal többet írt ht témában, mint páran, akikkel politikai témában összekap. Beleértve engem is.
Miért,összekaptunk?Vitát nem tekintem összekapásnak.Még akkor sem,ha az parázs vita.
Ez a hosszúnyelvű agitprophuszár fajta meg mindenkit pöchendin lenéz,gúnyolódva ledegradál.Sajnos,amig ilyen félfeudalista,félig ázsia de legalább egészen balkán államszervezeti viszonyaink vannak,mindig lesznek.(sőt,még utána is,sosem fognak kihalni).Semmit nem változtak.Ugyanez volt a sitlus a kommunizmusban,Horty alatt,és most is.Ez csak azt mutatja,hogy nincs érvük,csak nyelvük.
A baj az,hogy ez a viselkedés fogja elhozni @Pogány utcai forradalmát-ami viszont nem lesz szép.Pedig jobb lenne megelőzni,mint végigélni.Véget kéne vetni a hideg polgárháborúnak az elött,mielött bemelegszik.Örökké nem lehet ezt a tojástáncot járni,mert elöbb utóbb azért rálépünk egy tojásra-aztán onnantol szerencse kérdése,hogy az mennyire lesz záptojás.

• Tetszik
Reactions: enzo and Pogány
Hát, ha ezek tényleg el akarják pusztítani az európai gazdaságot a zöldkommunista lilahagymázas bölcsész elképzeléseikkel, hajrá.
Nekünk akkor nincs más hátra, mint kilépni, és a gonosz cégeknek felkínálni, hogy itt büntetőadók nélkül működhetnek.
Ha nem tudják eladni a termékeik,mert a piacról szabályozással elzárja őket a zölddiktatúra, akkor akár Magyarországon, akár Németországban, akár Kínában termelne, mindegy neki.

• Tetszik
Reactions: enzo and Pogány
Ha nem tudják eladni a termékeik,mert a piacról szabályozással elzárja őket a zölddiktatúra, akkor akár Magyarországon, akár Németországban, akár Kínában termelne, mindegy neki.
Kettős dolog ez is.Amit most az emberiség művel,azt a természetben úgy hivják,hogy populáció túlszaporodás okozta élőhely degradáció-és ez populáció összeomláshoz vezet.És ezzel valamit kezdeni kéne,mielött összecsapnak a hullámok.
Ugyanakkor a zöldpártok politikai pártok,nem céljuk,csak eszközük a "méregzöldség"

• Tetszik
Reactions: formosa1
Meg kell védenem, ő nem troll, csak ez a véleménye. Sokkal többet írt ht témában, mint páran, akikkel politikai témában összekap. Beleértve engem is.
Ebbe nagyon ne folyjunk bele, de ahogy olvasom a véleményét olyan dolgokra alapozza amiről fogalma sincs vagy magát a fogalmakat nem tudja értelmezni, helyesen használni. Ht témában pedig szintén fogalmatlan vénasszony az esetek túlnyomó többségében, hidegháború eleji doktrínákat akar modern haderőre ráhúzni, hivatásosoknál jobban érti a szakmát stb...

• Vicces
Reactions: enzo

Ehhez képest Jakab egymás után áll be a legrémesebb ballib egyéni jelöltek mögé is, pedig elvileg előválasztást készülnek tartani. Persze gondolom viszonozzák.

Status
Not open for further replies.