T
Törölt tag
Guest
Egy darabig szórakoztató....aztánmeg...En nagyon birom, hogy szinte mindenre a Viking a valasza.![]()

Egy darabig szórakoztató....aztánmeg...En nagyon birom, hogy szinte mindenre a Viking a valasza.![]()
Lassan kezdhetunk osszeirni egy ilyen sereget, mindegyikonk monomaniajanak targyaival:Egy darabig szórakoztató....aztánmeg...![]()
![]()
Lassan kezdhetunk osszeirni egy ilyen sereget, mindegyikonk monomaniajanak targyaival:
- S3 Viking
- Kfir
- T72 refurbished, mindenfele toronnyal
- valogatott leharcolt nemet ill brit lancosok
- Mbombe
- ezereves Herculesek
Mit hagytam ki...?![]()
Bronco-t ki ne hagyd!Lassan kezdhetunk osszeirni egy ilyen sereget, mindegyikonk monomaniajanak targyaival:
- S3 Viking
- Kfir
- Mbombe
- ezereves Herculesek
Mit hagytam ki...?![]()
fontos hogy ezeket mind a fég és rába modernizálja / gyártsaLassan kezdhetunk osszeirni egy ilyen sereget, mindegyikonk monomaniajanak targyaival:
- S3 Viking
- Kfir
- Mbombe
- ezereves Herculesek
Mit hagytam ki...?![]()
Currus pls...fontos hogy ezeket mind a fég és rába modernizálja / gyártsa
Nekem a lovasság a bekattant hülyeségem.Lassan kezdhetunk osszeirni egy ilyen sereget, mindegyikonk monomaniajanak targyaival:
- S3 Viking
- Kfir
- Mbombe
- ezereves Herculesek
Mit hagytam ki...?![]()
Nem ügy.Szijjártó majd elhozza a liszenszet KinábolNekem a lovasság a bekattant hülyeségem.![]()
![]()
![]()
Hat a hegyekben jol jonnek, de ahhoz eloszor vissza kellene foglalni a hegyekig a teruleteket...Nem ügy.Szijjártó majd elhozza a liszenszet Kinábol
![]()
Nem mozifilmrészlet,hadrendben van
Folyók menti ártéri csalitosokban kell addig nyomulni-és akkor még az a handzsár is jol jöhet bozótvágó kénekHat a hegyekben jol jonnek, de ahhoz eloszor vissza kellene foglalni a hegyekig a teruleteket...![]()
Kell lovas IFV ami odaviszi őket.Hat a hegyekben jol jonnek, de ahhoz eloszor vissza kellene foglalni a hegyekig a teruleteket...![]()
Ehhez azért lézer kard lenne ildomos.Nekem a lovasság a bekattant hülyeségem.![]()
![]()
![]()
Maga a lovas járőr ott a világ tetei úttalan hegyekben még nem is hülyeség.Nade a kard?76M tipusú-1976os szabvány.Nem 1876,1976.Ehhez azért lézer kard lenne ildomos.![]()
Azhiszem kis fejlesztésre szorulna.Szerintem megtaláltam az új mókoljunk valamit a honvédségnek fejlesztésünket
FÉNYKARD AZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ehhez azért lézer kard lenne ildomos.![]()
Aknavédett lószállitó SADFKell lovas IFV ami odaviszi őket.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..