Egy darabig szórakoztató....aztánmeg...En nagyon birom, hogy szinte mindenre a Viking a valasza.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egy darabig szórakoztató....aztánmeg...En nagyon birom, hogy szinte mindenre a Viking a valasza.
Lassan kezdhetunk osszeirni egy ilyen sereget, mindegyikonk monomaniajanak targyaival:Egy darabig szórakoztató....aztánmeg...
Lassan kezdhetunk osszeirni egy ilyen sereget, mindegyikonk monomaniajanak targyaival:
- S3 Viking
- Kfir
- T72 refurbished, mindenfele toronnyal
- valogatott leharcolt nemet ill brit lancosok
- Mbombe
- ezereves Herculesek
Mit hagytam ki...?
Bronco-t ki ne hagyd!Lassan kezdhetunk osszeirni egy ilyen sereget, mindegyikonk monomaniajanak targyaival:
- S3 Viking
- Kfir
- Mbombe
- ezereves Herculesek
Mit hagytam ki...?
fontos hogy ezeket mind a fég és rába modernizálja / gyártsaLassan kezdhetunk osszeirni egy ilyen sereget, mindegyikonk monomaniajanak targyaival:
- S3 Viking
- Kfir
- Mbombe
- ezereves Herculesek
Mit hagytam ki...?
Currus pls...fontos hogy ezeket mind a fég és rába modernizálja / gyártsa
Nekem a lovasság a bekattant hülyeségem.Lassan kezdhetunk osszeirni egy ilyen sereget, mindegyikonk monomaniajanak targyaival:
- S3 Viking
- Kfir
- Mbombe
- ezereves Herculesek
Mit hagytam ki...?
Nem ügy.Szijjártó majd elhozza a liszenszet KinábolNekem a lovasság a bekattant hülyeségem.
Hat a hegyekben jol jonnek, de ahhoz eloszor vissza kellene foglalni a hegyekig a teruleteket...Nem ügy.Szijjártó majd elhozza a liszenszet Kinábol
Nem mozifilmrészlet,hadrendben van
Folyók menti ártéri csalitosokban kell addig nyomulni-és akkor még az a handzsár is jol jöhet bozótvágó kénekHat a hegyekben jol jonnek, de ahhoz eloszor vissza kellene foglalni a hegyekig a teruleteket...
Kell lovas IFV ami odaviszi őket.Hat a hegyekben jol jonnek, de ahhoz eloszor vissza kellene foglalni a hegyekig a teruleteket...
Ehhez azért lézer kard lenne ildomos.Nekem a lovasság a bekattant hülyeségem.
Maga a lovas járőr ott a világ tetei úttalan hegyekben még nem is hülyeség.Nade a kard?76M tipusú-1976os szabvány.Nem 1876,1976.Ehhez azért lézer kard lenne ildomos.
Azhiszem kis fejlesztésre szorulna.Szerintem megtaláltam az új mókoljunk valamit a honvédségnek fejlesztésünket
FÉNYKARD AZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ehhez azért lézer kard lenne ildomos.
Aknavédett lószállitó SADFKell lovas IFV ami odaviszi őket.