Nem gondoltam, hogy létezik ilyen, de miért ne? De én olyanra gondoltam, amibe belovagol a lovas raj, ajtó becsuk, toronyfegyver, etc, aztán a célterületen meg kilovagolnak.Aknavédett lószállitó SADF
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem gondoltam, hogy létezik ilyen, de miért ne? De én olyanra gondoltam, amibe belovagol a lovas raj, ajtó becsuk, toronyfegyver, etc, aztán a célterületen meg kilovagolnak.Aknavédett lószállitó SADF
Ehhez azért lézer kard lenne ildomos.
Így már érthető, hogy Lázár mezőhegyesi lóneveldéje hogy kapcsolódna haderőfejlesztésbe. XD
Búroknak még aknavédett hűtővel ellátott sörszállitó tgk-juk is volt-tudtak élni....Nem gondoltam, hogy létezik ilyen, de miért ne? De én olyanra gondoltam, amibe belovagol a lovas raj, ajtó becsuk, toronyfegyver, etc, aztán a célterületen meg kilovagolnak.
Búroknak még aknavédett hűtővel ellátott sörszállitó tgk-juk is volt-tudtak élni....
Majd fejlesztenek Szegeden.Ehhez azért lézer kard lenne ildomos.
Hanggal az igaziSzerintem megtaláltam az új mókoljunk valamit a honvédségnek fejlesztésünket
Az előző oldali F-16-os repüléshez képest nem bántották annyira a gépet, (már amit a videóból láttunk), és mégis 2X blackout-olt a csaj... Még így is jobban bírta, mint ahogy szerintem én bírnám... A C-130-as pilcsi is küzdött a légzéssel, de végig képben volt, és őt azért szinte csak sok-G-s fordulóba húzták...Előkerült a végére a nejlon zacskó.
Ki halt ki?Most már kezdem érteni, hogy miért haltak ki.
A búrok...a sör miatt...mert volt nekik hütött sört szállító frontszolgálati hadtáp alegységük.Ki halt ki?
Búroknak még aknavédett hűtővel ellátott sörszállitó tgk-juk is volt-tudtak élni....
Most már kezdem érteni, hogy miért haltak ki.
Ki halt ki?
A búrok...a sör miatt...mert volt nekik hütött sört szállító frontszolgálati hadtáp alegységük.
A Toi-toi oszlop nincs rajta...
Es a tábori budi oszlop? Retusáltad mi! Kis huncút!Sok látnivaló nem volt, épülget egy talán - gyalogos-bicikliút, meg egy bekötőút a délnyugati sarokban, plusz va egy 50 m x 300(?) méteres sáv, ahol kivágták a növényzetet, talán ott lesz az off road pálya?
Lynx — Postimages
postimg.cc
Ugye ugye,épp a napokban taglaltam a Rába vonalat... Teljesen egyértelmű volt.A Palko-Maróth team jónak tűnik!!
A kérdés, hogy a 3 most kiemelt cégnek, Rába - Aeroplex - Hungarocontrol, milyeb szerepet szánnak. Varom a tippeket.
Egyébként vállalkozna rá valaki, aki levezetné az eddig hsz-kből, hogy 1 Gomb az mennyi Forint (vagy dollár, vagy bámi)? Erre rohadt kiváncsi vagyok...Ugye ugye,épp a napokban taglaltam a Rába vonalat... Teljesen egyértelmű volt.
1 gomb=10 bitcoin=104 914 507 FtEgyébként vállalkozna rá valaki, aki levezetné az eddig hsz-kből, hogy 1 Gomb az mennyi Forint (vagy dollár, vagy bámi)? Erre rohadt kiváncsi vagyok...
...akkor most mennyi is egy T-72 upgrade "gombokért"?...vagy az ALca drón, stb.?1 gomb=10 bitcoin=104 914 507 Ft