[BIZTPOL] Magyarország

Persze; de én egyből rákerestem, hogy szó szerint fent van a srác face oldalán. Persze -attól még lehetnél ugyan az a személy.
Én így nézek ki. :D

retard-png-101-images-in-collection-page-3-retard-png-880_1232.png

Akkor üljünk le s ne csináljunk semmit, miközben a Fidesz ellenzék nélkül le rohasztja a vidéket.
Nem ezt mondtam, hanem azt, hogy már egyszer volt, aki ezt tűzte ki fő programjának. Mindenkinek a maga lokális területén kell ott lenni; nem mindig csak kívülről, meg "fentről" várni a segítséget. Ha a vidék élni akar, akkor tegyen érte. Nem pártpolitikai kérdés.

Akkor üljünk le s ne csináljunk semmit, miközben a Fidesz ellenzék nélkül le rohasztja a vidéket.
Amúgy a Mi H. már most többet tett vidéken mint a Jobbik valaha.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nem akatok szkeptikus lenni és nem az MH ellen szól, de vki már felstámolta vhol?? Mert azt egyszerű lenne kopizni, de ilyet nem ismerek.

Mindettől függetlenül a legjobb döntés az osztott voks. Lista MH, egyéni kormány!
Ezzel a megosztott listázással baromira nem értek egyet! Jusson eszedbe 2002, amikor a MIÉP megállt este, és utána nem nőtt tovább.

Ha elakarjátok cseszni a jövőtöket, akkor osztogassatok meg listákat. De hogy pont a Mihasszákra! Amit rendeztek Gödényék kapcsán meg a hülye meghirdetett baromságaik kapcsán vészhelyzet alatt, soha. Dórika is csak darálta az A4et, de szavazni basztak.

Ahogy anno 2017ben a Jobbik színeiben még a migrációs népszavazás kapcsán! Aztán a parlamentbe be se engedte őket Vona, nehogy véletlenül átmenjen a Fidesz-KDNP javaslata. Sose felejtem el! Vészhelyzetben a legundorítóbbak, ugyanazért léteznek, amiért a Lyobbik. És ezek tényleg ugyanazok akik éveken át Jobbik néven futottak, csak megszopatták őket a választmányon, oszt kiléptek.