Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jobbik is ezt mondta. Aztán meg...Csak a Mi Hazánk fogja felszámolni a cigánybánözést!
Azért a srácnak igazán jobbulást. Attól, hogy nem velem történt még ugyanolyan dühítő a dolog.
Persze; de én egyből rákerestem, hogy szó szerint fent van a srác face oldalán. Persze -attól még lehetnél ugyan az a személy.Azért a srácnak igazán jobbulást. Attól, hogy nem velem történt még ugyanolyan dühítő a dolog.
Én így nézek ki.Persze; de én egyből rákerestem, hogy szó szerint fent van a srác face oldalán. Persze -attól még lehetnél ugyan az a személy.
Akkor üljünk le s ne csináljunk semmit, miközben a Fidesz ellenzék nélkül le rohasztja a vidéket.Jobbik is ezt mondta. Aztán meg...
Nem ezt mondtam, hanem azt, hogy már egyszer volt, aki ezt tűzte ki fő programjának. Mindenkinek a maga lokális területén kell ott lenni; nem mindig csak kívülről, meg "fentről" várni a segítséget. Ha a vidék élni akar, akkor tegyen érte. Nem pártpolitikai kérdés.Akkor üljünk le s ne csináljunk semmit, miközben a Fidesz ellenzék nélkül le rohasztja a vidéket.
Na látod, nincs is seb a fejeden. -Vagy csak korábbi kép?Én így nézek ki.
Én hibáztam. De köszi.Köszönöm. Nem olvastam elég figyelmesen a posztodat,ugy látszik.
Örülök, hogy semmi bajod! .
A Jobbikot politikusok vezették, a Mi Hazánkat meg a mozgalmárok. Nem lesz árulásJobbik is ezt mondta. Aztán meg...
Váljon egészségükre.A Jobbikot politikusok vezették, a Mi Hazánkat meg a mozgalmárok. Nem lesz árulás
Nem akatok szkeptikus lenni és nem az MH ellen szól, de vki már felstámolta vhol?? Mert azt egyszerű lenne kopizni, de ilyet nem ismerek.Csak a Mi Hazánk fogja felszámolni a cigánybánözést!
Akkor üljünk le s ne csináljunk semmit, miközben a Fidesz ellenzék nélkül le rohasztja a vidéket.
Amúgy a Mi H. már most többet tett vidéken mint a Jobbik valaha.
Ha mégsem jut be a MH, amire azért van esély, úgy az kidobott voks a Fidesznek is, vagyis a ballib ellenzékiek örülhetnek.Mindettől függetlenül a legjobb döntés az osztott voks. Lista MH, egyéni kormány!
Ezzel a megosztott listázással baromira nem értek egyet! Jusson eszedbe 2002, amikor a MIÉP megállt este, és utána nem nőtt tovább.Nem akatok szkeptikus lenni és nem az MH ellen szól, de vki már felstámolta vhol?? Mert azt egyszerű lenne kopizni, de ilyet nem ismerek.
Mindettől függetlenül a legjobb döntés az osztott voks. Lista MH, egyéni kormány!
Ezek ugyanazok a politikusok, akik néppártosodtak, csak elbukták a választmányt. Nem mozgalmárok. Vagy ha azok, akkor nagyon szarul csinálják.A Jobbikot politikusok vezették, a Mi Hazánkat meg a mozgalmárok. Nem lesz árulás