Szegény ember ELINT eszköze...
Hensoldt Kalætron RWR
"...Furthermore, by exploiting its extensive recording functions, it provides the user options to record data from unknown emitters or threats directly at their appearance. This can significantly reduce costs for dedicated ELINT (electronic intelligence) sensors and missions, and shorten the mission cycle for more efficiency of the user’s fleet..."
![]()
Egyre inkább lehallgató kémrepülők a kormányzati luxusgépek
Teljesen új piac nőtt ki a luxusrepülőgépek felderítő és kémrepülővé átalakításából: egyre több kormány és hadsereg alkalmaz ilyen repülőgépeket. Az új hadszíntér mellett egy becslések szerint 3 milliárd dolláros iparág alakult már ki a magyar kormányéhoz hasonló Dassault Falcon 7X repülők...www.napi.hu
Akkor most már meg van itt is.[HUN] Dassault Falcon 7X
Biztos nem beszélgetni akar vele. :D Nekem bejön, bár lehetne szőkébb!!! Mondjuk. Ez él, vagy "valódi baba"? :D:Dforum.htka.hu
Nem tudom, mennyire kell ezt komolyan venni, mennyia spekulacio benne, de nekem ennek erosen gyezinformacija szaga van...
Az lenne a dezi, hogy nincs elég repülőgép?Nem tudom, mennyire kell ezt komolyan venni, mennyia spekulacio benne, de nekem ennek erosen gyezinformacija szaga van...
Az lenne a dezi, hogy nincs elég repülőgép?

Hát az orosz repülőgépgyártás tetszhalott állapotban vegetál.Jaja, az nekem eleg gyanus, hogy a ruszkiknak nincs eleg megfeleloen nagy repulobol...![]()
Hát az orosz repülőgépgyártás tetszhalott állapotban vegetál.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..