[BIZTPOL] Magyarország

Ez már lassan hűtlen kezelés...

Az. Kéne egy szájonvágós emoji.
Vagy egy realtimeos meglepi "svédtorna", egy visszakézből hirtelen... a'la Tuskó Hopkins, ha már a szép szóból nem ért az a nyurga foghiányos takonypóc. Mert nem ért. :oops:

Nem is irtam azt hogy minden 60 eves kover. Van aki mindig sovany marad, mas elhizik. Ennyi melo mellett amit csinal, repked jobbra balra ejjel nappal ennyi idosen en nehezen kepzelem el hogy reggelente bekocog Alcsutrol a Sandor palotaba.
Fél évvel

Fél évvel vagyok fiatalabb nála, de ha fele akkora belem lenne, belehugyoznék a konnektorba!
Mondjuk én teszek is ellene minden nap.

OFF
163d0b870dab58fe80624e1694e70a1bbf72c7cd8abb312eb23555af7a999132_1.jpg

• Tetszik
Reactions: krisss
Ez már lassan hűtlen kezelés...

Nah megint elkezdik hordani a mashol kidobott csiricsare xarokat, Demszky szelleme kisert.
Nem am ujat vennenek ebbol a penzbol...
Valahogy nem ertem, Frankfurtban Hans a spormeiszer osztott, szorzott, nem erte meg felujitani es szervizelni az avitt villamosokat. Na ezeknek ide "keletre" jo lesz, megeri majd meg egy tipust hadrendben tartani.
A nemet meg ha erre jar majd 2030 ban romantikazik az asszonnyal hogy Trudi, emlekszel meg mikor melled ultem 2005-ben ezen a villamoson, nezd ezek vettek meg, rendszerben tartjak, tiszta retro ez a Budapest, most meg nagymama vagy!

Hát dehogynem, simán elmehet a radikál jobb itt is cionistabarát irányba, nyugaton ez már egy ideje megtörtént. Egyszerre elég egy ellenség.
Az is tévedés, hogy a cionista zsidók ugyanolyanok, mint a liberális zsidók. Az izraeliek nagyon is pragmatikusak, és a jó kapcsolatok nem feltétlenül kell, hogy őszinte szimpátiával társuljanak. Ugyanez igaz a hazai ortodoxokra. Ettől még tetszik vagy nem, szüksége lehet az akár megvett "jóindulatukra".
Persze az nem barátság, és pontosan addig tart, amíg érdek fűződik hozzá. Nekik esetleg fontos, hogy Magyarország és a többi térségbeli ország ne engedjen be nagy számú muszlim bevándorlót.
Teljes tévedésben vagy... a radikál jobb nem cionista barát. max a mainstream média által széljobbosnak tartott szervezetek. Egy valódi széljobbos tisztában vele, hogy a nemzetközi zsidóság kezében futnak össze a szálak

Az. Kéne egy szájonvágós emoji.
Vagy egy realtimeos meglepi "svédtorna", egy visszakézből hirtelen... a'la Tuskó Hopkins, ha már a szép szóból nem ért az a nyurga foghiányos takonypóc. Mert nem ért. :oops:
Tetézik:

"A minimálbér 2021-es emelése 392 ezer, a garantált bérminimum ("szakmunkásminimálbér") növekedése pedig 463 ezer dolgozót érintett Magyarországon a vállalati szférában – derült ki a Portfolio birtokába került kormányzati anyagból."
https://www.portfolio.hu/gazdasag/2...dolgoznak-minimalberert-magyarorszagon-468148
..
minimalber2021-427470.png
"Több millió magyar állampolgár jövedelme emelkedne, ha a minimálbér összege egy vagy két lépcsőben kétszázezer forintra nőne. A csaknem húszszázalékos emelés közvetett hatására a bérminimum is hasonló mértékben emelkedne, így a magasabb keresetű munkavállalók bérfelzárkózása is gyorsul. Emellett számos juttatás, például a gyed vagy a táppénz számítási alapja a kötelező legkisebb bér, így az ellátások összege is érdemben nőne."
..
379309215minimalbergarantaltberminimum2022.png